uvek jedno uz drugo

Pričalo se — STIDI je se jer nije tipična lepotica! Glumac 20 godina voli istu ženu, ali tek sad je stišao ružne glasine

2

Oskarovac Kilijan Marfi već godinama je u braku, ali mnogi su mislili da namerno skriva svoju suprugu.

Kilijan Marfi i Ivon Mekginis na 96. dodeli Oskara
Kilijan Marfi i Ivon Mekginis na 96. dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Nakon što je Kilijan Marfi dobio Oskara za ulogu Roberta Openhajmera u filmu "Openhajmer", mnoge je zanimalo ko je njegova supruga i da li glumac ima porodicu. Odgovor je potvrdan, a on, zapravo, već dvadeset godina uživa u lepom i, do sada, pomalo misterioznom braku sa Ivon Mekginis, ženom koja ga nikada nije pratila na crvenom tepihu.

 

Ipak, 96. dodela Oskara i to je promenila!

 

Iako Kilijan nikad nije javno govorio o svojoj porodici, kada je osvojio prestižnu nagradu, divnim rečima se obratio svojoj ženi: — Volim te.

 

Kilijan je, potom, nastavio: — Dve trećine moje porodice sedi tamo. Morali smo jednog da ostavimo kod kuće da sprema ispite. Ipak, hvala što ste me trpeli — i pola mene i senku mene i odsustva, ostatak mene kada radim ovakav film ili uopšte radim. Uvek ste tu. Hvala.

 

Međutim, iako je Kilijan sada pokazao privrženost i veliku naklonost svojoj supruzi, godinama unazad pisalo se da je se stidi, da je ne pokazuje javno jer nije tipična holivudska lepotica, ali sada je na najlepši način pokazao onima koji nisu verovali u njihovu ljubav da nisu u pravu.

 

Kilijan se do sada retko pojavljivao u javnosti sa suprugom
Kilijan se do sada retko pojavljivao u javnosti sa suprugomfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Kakav je brak Kilijana i Ivon Mekginis?

 

Kilijanova supruga Ivon rođena je 1972. godine, što znači da je starija od njega 4 godine, a venčali su se u Provansi, na vinogradu njenog oca. Par je u braku od 2004. godine, a imaju dva sina, Malahija i Arana, koje su dobili 2005. i 2007. godine, ali njihove fotografije skoro da i ne postoje na internetu, sve zbog toga jer Kilijan pokušava da im pruži anonimnost.

 

Dok je Kilijan snimao seriju "Birmingemska banda", koja mu je do "Openhajmera" donela najveću slavu, živeo je odvojen od svoje porodice.

 

Kako je priznao za Guardian, to je "otkazan život".

 

 

 

Slavni glumac voli da živi povučeno i normalno, koliko mu to uslovi života dozvoljavaju.

 

— Vozim se autobusom, idem u prodavnicu po mleko i radim normalne stvari. Mrzeo bih kada bi to postalo nemoguće. Kao glumac, trebalo bi da igrate prave ljude, tako da je neophodno živeti kao normalna osoba.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Dejan Jelača sa dodele Oskara

 

makonda-tracker