iz njenih reči izbija bes

Ovo je "tajna ćerka" Džeka Nikolsona: Sada je devojka od 27 GODINA, a ono što svi vide je da NEODOLJIVO PODSEĆA NA OCA

0

Poznati glumac nije želeo da je prizna i tako je ostalo do danas.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularni oskarovac Džek Nikolson u javnosti nikada ne govori o devojci koja tvrdi da mu je ćerka. Ona se zove Tesa Gurin i ima 27 godina. U više navrata ona je isticala da mu je ćerka, ali glumac to nikada nije potvrdio.

 

Ipak, i ona se retko kada osvrne na njega, jer nikada nije ni bio prisutan u njenom životu. Samo jednom je Tesa na svojim društvenim mrežama postavila post u kojem mu je jasno dala do znanja kako se oseća:

 

 

- Ne postoji takva stvar kao što je vanbračno dete, postoji samo vanbračni roditelj - rekla je.

 

Tesa se navodno rodila iz veze njene majke koja je agent za nekretnine, Dženin Gurin i Nikolsona.

 

Oni su bili u vezi 1994. godine, ali je ostavio kada je saznao da je tada 20-godišnja Dženin ostala  trudna.

 

 

Ona je često od strane javnosti bila kritikovana, ali sve njih je ona imala jasnu poruku:

 

- Ali SAD je 2022. godina – godina kada ste uvređeni zbog bukvalno svega pod suncem, očigledno! Zato mi je ZADIVLJUJUĆE da neko koristi termin ‘nezakonita’ da bi opisao nekoga u današnje vreme. Samo sam se uštinula i ispostavilo se da… ZAKONITO postojim - rekla je ona.

 

 

Gurin je, inače, ambiciozna glumica. Do sada, iza sebe ima nekoliko projekata. Moždaje najpoznatija po glavnoj ulozi u filmu „Stranger’s Arms“ iz 2018. Prema IMDb-u, ona ima uloge u još dva filma, „Stage Plai“ iz 2021. i „The Crusaders“ iz 2022.

 

- Tesa jako liči na Džeka Nikolsona, a postoji mnogo dokumentovanih dokaza da je on njen otac - rekao je Denis Mekdugal, koji je napisao biografiju o Nikolsonu 2008. godine.

 

 

makonda-tracker