verovali ili ne

Otkrivena najprljavija tajna Breda Pita: Poznati glumac i njegov bivši cimer se prisetio ČUDNE IGRE koju su igrali

0

Popularni glumac jedan je od omiljenih u Holivudu i miljenik žena već decenijama, a ova zanimljivost o njemu mogla bi da mu poljulja reputaciju

Bred Pit spada u najpoželjnije holivudske glumce već decenijama
Bred Pit spada u najpoželjnije holivudske glumce već decenijamafoto: James Moy / PA Images / Profimedia

Pre nego što je izgradio karijeru u Holivudu, Bred Pit bio je samo perspektivni mladić sa snovima o uspehu i slavi, a dok danas ima vile širom sveta, tih dana bio je prinuđen da deli stan sa cimerom.


Glumac Džejson Pristli, kog možda pamtite po ulozi Brendona Volša u seriji devedesetih Beverly Hills, delio je dvosobni stan u "lošem kraju Los Anđelesa" s Pitom, a sada je podelio svoj najjači utisak o životu s Bredom.


Tokom gostovanja u emisiji Live with Kelly and Mark Pristli je ispričao da je Bred Pit bio dobar cimer, a prisetio se i neobične igre koju su igrali.

Igrali smo tu igru da bismo videli ko može nduže da izdrži bez tuširanja – otkrio je glumac jednom prilikom. – Sada kada razmišljam o tome kažem sebi: "'Matori, kako je to odvratno, o čemu li si razmišljao?".

 

Bred Pit na Vimbldonu
Bred Pit na Vimbldonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kada ga je popularna voditeljka i glumica Keli Ripa pitala ko je bio pobednik, on je odgovorio da je Bred Pit bio šampion nehigijene u njihovom domu.


Bred. Uvek Bred. Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao dugo da se ne tušira – ispričao je Pristli.


Međutim, očigledno je Bred Pit zadržao ovu naviku, pošto je i sam ispričao 2009. da se ne tušira redovno.


Ja imam šestoro dece. Sve što treba da uradiš jeste da uzmeš vlažne maramicu i obrišeš se ispod pazuha na brzinu – rekao je u razgovoru s kolegom Elijem Rotom, što je ovaj podelio za People.

 

Bred Pit spada u najpoželjnije holivudske glumce već decenijama
Bred Pit spada u najpoželjnije holivudske glumce već decenijamafoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pit je, inače, često na listama poznatih ličnosti koje neprijatno mirišu i ne tuširaju se svakodnevno, ali je glumica Dženifer Lorens jednom prilikom ispričala da je mirisao predivno kada ga je srela na jednoj dodeli nagrada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne Bredovog mladolikog izgleda

 

makonda-tracker