on se kaje, ali...

Aferu s mlađom ženom ipak nije mogla da oprosti: Oskarovka se RAZVELA U TAJNOSTI posle 12 godina braka

1

Iako su mediji isprva javili da je slavna glumica oprostila suprugu preljubu i da želi da rade na svom braku, ona je ipak podnela zahtev za razvod

Natali Portman i Bendžamin Milpije bili su u braku od 2012. godine
Natali Portman i Bendžamin Milpije bili su u braku od 2012. godinefoto: KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izraelska glumica i oskarovka Natali Portman (42) u tajnosti se razvela od supruga Bendžamina Milpijea (46), poznatog koreografa, nakon 11 godina braka, javlja People.


Zvezda nekih od najuspešnijih filmova proteklih decenija tiho je pre osam meseci podnela zahtev za razvod, a sada je njen brak i zvanično okončan, potvrđeno je ovom portalu.


Razvod je zvanično finaliziran u Francuskoj, gde je nekadašnji par godinama živeo sa svojom decom – Alefom (12) i Amalijom (7), a PR Natali Portman za potvrdio je vest da ona više nije u braku.

Isprva joj je zaista bilo teško, ali njeni prijatelji su je okružili i pomogli joj da prođe kroz najgori deo svega – istakao je izvor blizak glumici za People. – Natali izlazi iz veoma teške i bolne godine, ali izaći će snažnija, a radost pronalazi u svojoj porodici, prijateljima i poslu.


Natali je glavni prioritet da ovaj prelazni period ne padne teško njenoj deci, naglašava anonimni izvor i dodaje da Milpijeu i glumici veoma važno da nastave zajedno da brinu o deci i da im "ništa drugo nije bitnije".

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


Ljubavna priča Natali Portman i njenog bivšeg muža


Podsetimo, Natali Portman i Bendžamin Milpije upoznali su se dok su sarađivali na filmu "Crni labud" (2010) Darena Aronofskog, gde je on radio kao koreograf.


Srela sam supruga tada i bila sam kao u zemlji snova. On me je učio da plešem. Znate, to je jedna od onih romantičnih priča... Bilo je vrlo uzbudljivo i zabavno. Bilo je prelepo. Ne znam je li bila ljubav na prvipogled. Upoznala sam ga i imala osećaj oh, to je ta osoba – ispričala je glumica u jednom intervjuu kasnije.

 

Natali Portman i Bendžamin Milpije zajedno imaju dvoje dece
Natali Portman i Bendžamin Milpije zajedno imaju dvoje decefoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Oni su se potom 2012. zakleli na večnu ljubav, a živeli su na relaciji Kalifornija-Francuska. Brak je delovao idilično, sve dok nije otkriveno da je Milpije prevario glumicu.

U junu prošle godine, u američkim medijima osvanule glasine da je Milpije varao Natali Portman s Kamij Etijen (26), aktivistkinjom koja se bavi podizanjem svesti o klimatskim promenama. Izvor blizak Natali Portman izjavio je tada da je glumica posvećena svom braku uprkos tračevima.


Natali veruje da je Bendžaminova afera bila kratka i glupa avantura koja mu ništa ne znači – rekla je tada za Us Weekly osoba bliska oskarovki i dodala da se Portmanova oseća "poniženo".

 

Natali Portman i Bendžamin Milpije bili su u braku od 2012. godine
Natali Portman i Bendžamin Milpije bili su u braku od 2012. godinefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Tvrdilo se da je ona sremna da izgradi njihov odnos i da je želela da se potrudi da brak uspe kako njhova deca ne bi odrastala u rastavljenoj porodici, dok se koreograf kajao što je povredio suprugu.

 

Međutim, Natali se uskoro pojavila u javnosti bez burme i počele su da se šire glasine da ipak ne može da ostane udata za Milpijea posle svega.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Natali Portman i Bendžamin Milpejd - kraj

 

makonda-tracker