moćno!

Pošla je modnim stopama — ledi Dajane! OSVETNIČKA haljina Natali Portman najefektnija je koju smo skoro videli

0

Natali Portman blista u efektnim modnim kombinacijama nakon razvoda, a poslednja je posebna!

Natali Portman
Natali Portmanfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Čini se da je čuvena glumica Natali Portman prepisivala iz modnog udžbenika princeze Dajane! Nakon tračeva koji su se pojavili o njoj poslednjih meseci, glumica je ponela tzv. osvetničku haljinu, komad koji, po nekom nepisanom pravilu, nose žene nadomak razvoda ili ako su tek prošle kroz taj period.

 

Ona se, kako su pisali strani mediji, rastala od supruga Bendžamina Milipeda, a razlog tome jeste njegova afera s aktivistkinjom Kamij Etijen.

 

Nakon što su se pojavile vesti o njegovoj aferi, pokušavali su da rade na svom braku, ali trenutno nisu zajedno – rekao je izvor blizak paru.

Natali je ostala dostojanstvena nakon ovih navoda, kako to njoj i priliči, a poslednjim stajlingom sve je podsetila na ledi Di i njen osvetnički stajling kome je indirektno poslala poruku Čarlsu, sadašnjem kralju.

 

Portmanova je, nakon čarobnog izdanja na dodeli Zlatnih globusa dodele Governors nagrada, za emisiju Džimija Kimela ponela kratku crnu haljinu bez rukava, s efektnim trouglastim grudnjakom koji suptilno izviruje u predelu dekoltea i time ovoj haljini daje dašak dodatnog seksepila i vatre, što generalno nije svojstveno Natalinom stilu, koja obično bira glamurozne i elegantne haljine.

 

 

Ostatak stajlinga bio je u minimalističkom stilu, a ukombinovala je haljinu sa klasičnim crnim sandalama, a od nakita je birala samo jednostavne minđuše. Burmu ne nosi, što je već primećeno, a skinula ju je nakon navoda o aferi.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd

 

makonda-tracker