preteruju li?

"Da nisam video ime, ne bih pomislio da je ona!" Glumica za lice nauka kaže da je SAVRŠENO pojavila se neprepoznatljiva

0

Najnovije televizijsko gostovanje Natali Portman izazvalo je mnogo komentara

Natali Portman na utakmici Pari Sen Žermena 2022. godine
Natali Portman na utakmici Pari Sen Žermena 2022. godinefoto: JB Autissier / imago stock&people / Profimedia

Glumica Natali Portman bila je gošća američke emisije "The Late Late Show with James Corden", u kojoj je ćaskala s voditeljem Džejmsom Kordenom i pevačicom Bili Ajliš.


Ona je obradovala fanove jednim od retkih televizijskih pojavljivanja kako bi promovisala svoj trodelni dokumentarni serijal "Grad anđela", koji se bavi osnivanjem ženske fudbalske lige u Los Anđelesu.


Oskarovka je za ovu priliku odabrala malu crnu haljinu, model dugih rukava i sa prorezom u obliku suze na grudima, a bila je odlično raspoložena i nasmejana.

 

Međutim, nakon emitovanja emisije, najviše se priča o njenom licu, odnosno o tome koliko glumica izgleda drugačije nego ranije. Natali Portman nesumnjivo izgleda lepo, ali na prvi pogled verovatno ne biste ni pomislili da je u pitanju žena čije nam je lice dobro poznato već decenijama.

Mnogi veruju da je glumica poklekla pred estetskom hirurgijom ili filerima i ističu da joj to nije bilo potrebno.


"Dragi Bože, šta je to uradila licu?", "Da nije pisalo Natali Portman, ni pomislio ne bih da je to ona", "Ko je ova žena i zašto se predstavlja kao Natali?", "Unakazila se kao Demi Mur", "Je li moguće da su i ovako lepe žene nesigurne?"... neki su od negativnih komentara.

 

Američka glumica Natali Portman
Američka glumica Natali Portmanfoto: The Late Late Show with James Corden/Youtube

Ima i onih koji ističu da Portmanova izgleda uobičajeno i da je u pitanju samo jedan kadar.

 

Glumica se nije oglašavala povodom ovih spekulacija, a kada se krajem marta pojavila fudbalskoj utakmici FK Ejndžel siti, čija je osnivačica, izgledala je kao i inače. 

 

Natali Portman u martu 2023. godine
Natali Portman u martu 2023. godinefoto: Katharine Lotze / Getty images / Profimedia

Natali Portman već godinama važi za jednu od najlepših u Holivudu, redovno je na listama najatraktivnijih žena planete, a takozvanim zlatnim presekom, tehnikom kojom se meri simetrija lica, utvrđeno je da je njeno lice gotovo savršeno.

 

 

 

makonda-tracker