ljubavna priča

30 godina blaženstva najčvršćeg holivudskog para: Upoznali se na sastanku na slepo, a ona je želela da mu nabaci sestru

0

Na prvom sastanku, koji usput bio na slepo, ona je htela da mu nabaci svoju sestru, ali tri decenije kasnije oni važe za jedan od najčvršćih holivudskih parova. 

 

 

Mišel Fajfer i Dejvid Keli ove godine slave tri decenije braka
Mišel Fajfer i Dejvid Keli ove godine slave tri decenije braka foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Slavna holivudska glumica Mišel Fajfer proslavila je "30 godina blaženstva" sa svojim suprugom - čuvenim piscem i producentom - Dejvidom E Kelijem. 

 

Fajfer (65) i Keli (67) su se venčali 13. novembra sada već daleke 1993. godine i to samo 10 meseci nakon što su se prvi put sreli na sastanku na slepo.

 

Oni važe za jedan od najuticajnijih parova u Holivudu, a njihova ljubav za jednu od najčvršćih, pošto za sve ovo vreme nikad nisu imali nekih sukoba ili turbulencija u odnosu. 

 

Glumica poznata po filmu "Lice sa ožiljkom", koja je u avgustu proslavila brojku od tri miliona pratilaca na Instagramu, na ovoj mreži je u ponedeljak oveležila jubilej. 

- 30 godina blaženstva - napisala je Fajferova u ovoj objavi. 

 

A njihova ljubavna bajka je počela kada je najbolja drugarica lepoj glumici namestila sastanak na slepo sa Kelijem.

 

Mišel je otkrila lani otkrila Džimiju Felonu da je bila veoma uplašena pred sastanak.

- Bila sam pomalo nervozna... i imala sam nekoliko loših sastanaka na slepo i zaklela sam se da više neću ići na njih. No, moja najbolja prijateljica mi je rekla: "Molim te, samo ovaj poslednji put, upoznaj ovog tipa, Dejvida Kelija". Tako da sam rekla "OK" i odlučila da odem - rekla je Mišel.

- Mislila sam da je dobra ideja da odemo na kuglanje. Tako da smo se svi prvo sreli na večeri malo ranije. To je verovatno bio malo nezgodan deo, ali mislim da je za kuglanje sve bilo u redu - seća se Mišel svog prvog susreta sa suprugom.

 

Mišel Fajfer i Dejvid Keli upoznali su se na sastanku na slepo
Mišel Fajfer i Dejvid Keli upoznali su se na sastanku na slepo foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, nije sve krenulo najbolje. Dejvid je tada sedeo preko puta njene sestre Didi Fajfer, a Mišel je na kraju sedela preko puta njegovog najboljeg prijatelja.

 

- On i moja sestra su samo razgovarali jer je ona veoma šarmantna i stvarno dobra u društvu. Ja nisam tako dobra. A on je malo stidljiv, to jest oboje smo malo stidljivi - kaže Mišel.

 

Kako nije sve išlo po planu, Fajferova se u jednom trenutku okrenula prema svojoj najboljoj prijateljici i na neki način joj je rekla da odustaje od Dejvida.

 

Mišel Fajfer da je otkrila da prvom sastanku sa Dejvidom Kelijem želela da mu nabaci svoju sestru
Mišel Fajfer da je otkrila da prvom sastanku sa Dejvidom Kelijem želela da mu nabaci svoju sestru foto: EPA-EFE/MIKE NELSON

- Mislim da bi Dejvidu trebalo da mu namestim Didi. Čini mi se da se stvarno slažu - pomislila je Mišel. 

 

- Da se ​​nisi usudila. Ubiću te. Sediš preko puta tvog sledećeg muža - rekla joj je prijateljica reči, koje su se na kraju i pokazale tačnim.

 

- Nismo progovorili ni dve reči do tada. Tako da ne znam kako je to pomislila, ali u svakom slučaju nije počelo sjajno - seća se MIšel.

Svega deset meseci nakon tog susreta Mišel i Dejvid su se venčali, a sada slave tri decenije u braku. 

 

Fajfer je već bila započela proces usvajanja deteta kada je upoznala Kelija, pa su na kraju zajedno odgajali njenu usvojenu ćerku Klaudiju, da bi 1994. godine dočekali svog sina Džona Henrija.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker