"zvao me tri dana pred venčanje..."

Bila je trudna i srce joj je bilo slomljeno: Pevačica otkrila kako joj je porodica razorena u najlepšim trenucima

0

Pevačica je prolazila kroz težak period kada se njena porodica raspala.

foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia
foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

U memoarima Džesike Simpson "Otvorena knjiga", majka troje dece osvrnula se na vezu sa svojom majkom i ocem, koji su se venčali 1978. godine i bili su venčani duže od tri decenije.

 

Premda je i sama imala buran ljubavni život, ona je prošla kroz veliku psihofizičku transformaciju i napokon je srećna i mirna. Ipak, sa svojim roditeljima, posebno ocem, prošla je kroz vrlo stresan period.

 

Ona je pisala o danima koji su se dešavali pre njenog venčanja s Erikom Džonsonom 2014. godine, tokom kojih je dobila neočekivane vesti od svog oca.

 

Tata me zvao tri dana pre venčanja da mi kaže da će dovesti svog prijatelja Džonatana, mladog manekenka koji se često fotografisao za potrebe tatinog biznisa. Podsetila sam sebe da moram da prihvatim ko je moj otac... Nisam bila sigurna šta da mislim, pa sam morala da funkcionišem s informacijama koje mi je dao u tom momentu. Možda nisam bila spremna da ga slušam, ne znam — rekla je ona.

 

 

Njeni roditelji razveli su se 2013. godine. Kako su već svetski mediji tada pisali, nekadašnji sveštenik i menadžer svoje kćerke priznao da je homoseksualac. Navodno je imao aferu s 30 godina mlađim muškarcem. Supruga Tina Simpson je zbog "nepomirljivih razlika" podnela zahtev za razvod braka.

 

Kada su Džesiku pitali da li njen otac sada istražuje svoju seksualnost, ona je govorila kako to nije nešto o čemu oni porodično pričaju.

 

Džo Simpson pitao je Džesiku da na njeno venčanje povede 30 godina mlađeg momka
Džo Simpson pitao je Džesiku da na njeno venčanje povede 30 godina mlađeg momkafoto: Joseph Martinez / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Džo i Tina rastali su se posle 34 godine braka, a tokom razvoda, Džesika je bila na maminoj strani. Kada joj je tata rekao da se rastaje od njene mame, Džesika je bila trudna. 

 

Bila sam šokirana, a on mi je to predstavljao kao pozitivnu stvar. Rekao je da sam mu dala samopouzdanje, izlaz... Super, mislila sam, slomila sam sopstveno srce.

 

 

Džo je najpre demantovao da je bio u vezi sa svojim klijentima, a 2016. mu je dijagnostikovan rak prostate. Džesika je napisala da ih je strah ponovo spojio.

 

Sada su oni u sjajnim odnosima, a pre nekoliko dana su svi zajedno proslavili Džoov rođendan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Sukob doktora na temu homoseksualnosti

 

makonda-tracker