vode miran, porodični život

Kako izgledaju misteriozni muževi naših najlepših glumica? Ceo Balkan uzdiše za njima decenijama, a one su odabrale NJIH

0

Nataša Ninković zbog čoveka svog života odbila je Holivud i svetsku slavu, a Vesna Trivalić otišla je put Emirata

Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Branka Katić i Anica Dobra spadaju u omiljene glumice naše scene
Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Branka Katić i Anica Dobra spadaju u omiljene glumice naše scenefoto: Antonio Ahel/ATA Images, Marija Mladjen/ATAImages, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Dame s ovog spiska su se, već od prvih uloga, pored očiglednog talenta u kom publika uživa već decenijama, izdvojile i lepotom kakva se retko viđa.

 

One izazivaju divljenje širom regiona i imaju status najlepših srpskih i balkanskih glumica, ali su njihova srca, na žalost mnogih, odavno osvojena.

 

One su u dugim i stabilnim brakovima, izgradile su porodice, a njihovi životni saputnici obično se ne eksponiraju, pa ih ne viđamo često.

  • Nataša Ninković odbila Holivud zbog supruga

 

Nataša Ninković već godinama je u skladnom braku
Nataša Ninković već godinama je u skladnom brakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najcenjenijih domaćih glumica Nataša Ninković godinama je u skladnom braku s biznismenom Nenadom Šarencem, s kojim ima sinove Matiju i Luku. Par se obično ne eksponira, a Nataša ne priča o privatnom životu u intervjuima, ali je suprug uz nju u važnim trenucima, pa smo ih u više prilika videli zajedno na javnim događajima.


Poznato je da je glumica umesto holivudske karijere odabrala život u Beogradu s Nenadom.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: "Naravno" – ispričala je u intervjuu za Blic Nataša.

 

  • Vesna Trivalić sa suprugom otišla u Emirate

 

Vesna Trivalić nikada ne eksponira privatni život, pa gotovo da nema fotografija njenog supruga u javnosti
Vesna Trivalić nikada ne eksponira privatni život, pa gotovo da nema fotografija njenog supruga u javnostifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavna glumica Vesna Trivalić od početka karijere spada u svačije omiljene glumice, a ona se uvek trudila da se drži podalje od medija i ne otkriva previše o svom životu.

 

Ipak, poznato je da je ona godinama udata za estetskog hirurga Nenada Pandurovića, s kojim ima sina Nikolu, a pre izvesnog vremena se ova porodica preselila u Dubai.

 

Vesna Trivalić sa suprugom Nenadom Pandurovićem i kolegom Irfanom Mensurom na sahrani Žarka Lauševića
Vesna Trivalić sa suprugom Nenadom Pandurovićem i kolegom Irfanom Mensurom na sahrani Žarka Lauševićafoto: Zorana Jevtić

Ipak, Vesna nije zapostavljala svoju karijeru, pa smo imali priliku da je viđamo u novim ulogama u Srbiji.

 

  • Branka Katić ljubav našla na Ostrvu

 

Branka Katić je drago lice koje nam se nedavno vratilo, na veliku radost publike
Branka Katić je drago lice koje nam se nedavno vratilo, na veliku radost publikefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Jedna od najpopularnijih glumica iz devedesetih vratila se nedavno u Srbiju i sada imamo priliku da je gledamo u Beogradskom dramskom pozorištu, kao i u filmovima i serijama, a Branka Katić je godinama živela u Velikoj Britaniji.

 

Tamo je zasnovala porodicu s producentom Džulijanom Farinom, kome je rekla "da" 2000. godine, a zajedno su dobili sinove Luija i Džoa.

 

Džulijan Farino i Branka Katić u braku su već 24 godine i imaju dvoje dece
Džulijan Farino i Branka Katić u braku su već 24 godine i imaju dvoje decefoto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia

– Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta – ispričala je ona jednom prilikom.

 

  • Anica Dobra zavolela beogradskog šmekera

 

Anica Dobra je decenijama u srećnom braku s Mićom Sovtićem
Anica Dobra je decenijama u srećnom braku s Mićom Sovtićemfoto: Dragan Kadić

Jedna od najlepših žena iz poslednje decenije Jugoslavije i danas oduzima dah lepotom koliko i ogromnim talentom, a dok su mnogi uzdisali za njom, srce Anice Dobre osvojio je samo Miodrag Mića Sovtić, biznismen i predsednik FK Dorćol.

1 / 5 Foto: Katarina Drajic/ATAImages

Par je zajedno dobio ćerku Minu, koja je pošla maminim stopama i spada u najpopularnije mlade glumice naše scene.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivan Jović Ikac: Anica Dobra me je mangupski pozvala na telefon 

 

makonda-tracker