da li ste znali?

Sećate li se ove lepotice iz "Zone Zamfirove"? Njena majka je jedna od NAJPOZNATIJIH glumica, a ovako danas izgleda

1

Lepa glumica iz "Zone Zamfirove" zapravo je ćerka naše slavne glumice.

Bojana Bambić sa Katarinom Radivojević i Slobodom Mićalović
Bojana Bambić sa Katarinom Radivojević i Slobodom Mićalovićfoto: Printscreen RTS

Šarmantne glumice Bojane Bambić sigurno se sećate iz filma "Zona Zamfirova", gde je lik koji je odigrala bio nerazdvojan sa Zonom, koju je odglumila Katarina Radivojević. 

 

Bojana 2003. godine završila Akademiju umetnosti, članica je ansambla Narodnog pozorišta, a osim u "Zoni Zamfirovoj", zapaženije uloge odigrala je u ostavrenjima “Jesen stiže, dunjo moja” i “Ulica lipa”.

 

Radmila Živković i Bojana Bambić
Radmila Živković i Bojana Bambićfoto: Damir Dervišagić

Bojana je, inače, ćerka glumice Radmile Živković i Predraga Bambića, a još od tinejdžerskih dana bila je zainteresovana za glumu.

 

Kada sam imala 17 godina počela sam intenzivno da razmišljam čime bih volela u životu da se bavim, otvarajući tako razne profesionalne "fioke", kao poslednju otvorila sam i onu u kojoj je bila gluma. Bojažljivo, budući da sam kao dete glumice i snimatelja odrasla u toj profesiji, znala sam šta ona sa sobom nosi, bez ikakvih iluzija. Pokušavajući tako da sebe vidim u raznim profesijama, shvatila sam da bi me najsrećnijom činila moja sadašnja profesija, i tako sam odlučila da spremim prijemni ispit i pokušam — ispričala je ona jednom prilikom u intervjuu za "Fashion & Lifestyle Magazine".

 

 

Bojana je takođe istakla i da su joj roditelji od početka najveća podrška, ali i "najsuroviji i najiskreniji kritičari". Ipak, ona ističe da je "prednost" imati roditelje iz iste branše, ali je to i nedostatak. U svakom slučaju, Bojana je govorila da ima sreće što joj je majka koleginica, ali da ipak želi svoju karijeru da gradi samostalno, te da put njene majke nema veze sa njenim.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

 

makonda-tracker