"lonac i poklopac"

Stali su pred matičara i rekli – NE: Izabranica Vlada Georgieva sinoć je očarala Beograd, a njihova priča je netipična

1

Jedan od najpopularnijih domaćih pevača zasnovao je porodicu s 15 godina mlađom lepoticom, a par se retko pojavljuje u javnosti

Vlado Georgiev s partnerkom Milicom Samardžijom na koncertu Tijane Bogićević
Vlado Georgiev s partnerkom Milicom Samardžijom na koncertu Tijane Bogićevićfoto: Zorana Mandic/ATAImages

Popularna pevačica Tijana Bogićević sinoć je održala koncert u dupke punoj mts Dvorani, a više njenih kolega podržalo ju je i uživalio u nastupu za pamćenje.


Među njima je bio i kantautor Vlado Georgiev, kog obično ne viđamo na gradskim događajima, a on je na koncert stigao u društvu svoje životne saputnice Milice Samardžije.


Par je bio odlično raspoložen i nasmejan cele večeri, a nisu pozirali reporterima, budući da se uvek trude da uživaju u svojoj privatnosti.

1 / 5 Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Georgiev i njegova nevenčana supruga prvi put su viđeni zajedno tokom leta 2014. godine u Herceg Novom, ali su mediji potom javili da se par rastao. Ipak, nekoliko meseci kasnije pisalo se da su oni dali novu šansu svojoj ljubavi, a od tada su nerazdvojni.

Pevač i 15 godina mlađa Milica u međuvremenu su postali roditelji dveju devojčica – Sofije i Elene, a oni žive mirnim porodičnim životom i ne eksponiraju se u medijima.

 

Vlado Georgiev retko se pojavljuje na gradskim događajima s partnerkom Milicom Samardžijom
Vlado Georgiev retko se pojavljuje na gradskim događajima s partnerkom Milicom Samardžijom foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njima nije neophodan formalni brak da bi bili zadovoljni i sigurni u svoju ljubav, što su pokazali i nesvakidašnjom "lažnom svadbom" na dan kada je Georgiev slavio 40. rođendan. Par je pozvao najbliže u jedan restoran, gde su i dočekali s matičarkom, a potom su na pitanje žele li da stupe u brak odgovorili – ne.


Pevač nije često pričao o svojoj ljubavi s Milicom, a jednom prilikom je istakao da nije bilo potrebe da se njegova izabranica navikne na njegov stil života, već su veoma slični.

 

Vlado Georgiev retko se pojavljuje na gradskim događajima s partnerkom Milicom Samardžijom
Vlado Georgiev retko se pojavljuje na gradskim događajima s partnerkom Milicom Samardžijom foto: Dragan Kadić

Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno – istakao je jednom prilikom.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Vlado Georgiev bez dlake na jeziku

 

makonda-tracker