dobio je i dvoje dece

Nakon pevačice oženio je poznatu lepoticu: Znate li s kog balkanskog milionera je ljubila Nina Badrić punih 15 godina?

0

Par je u ljubavi uživao od 2006. do 2009. godine, a onda je svako otišao svojim putem 

PRVI I JEDINI MUŽ NINE BADRIĆ JE HRVATSKI BOGATAŠ
PRVI I JEDINI MUŽ NINE BADRIĆ JE HRVATSKI BOGATAŠfoto: Instagram / badrich

Poznata pevačica Nina Badrić često je u centru pažnje javosti ne samo zbog muzike, već i zbog svog interesantnog privatnog života. Nina je veoma otvorena osoba, često na društvenim mrežama deli fotografije iz svog privatnog života.

 

Otuda, svi koji je prate znaju da ima psa Medu kojeg obožava i sa kojim provodi svoje slobodno vreme. Ipak, ono što na fotografijama nikako ne možemo da vidimo jeste muškarac kojem je Nina poklonila svoje srce.

 

Zašto lepa pevačica krije ljubav i da li postoji neko zbog koga joj srce zatreperi još uvek ne znam, ali ono što se zna jeste to da je ona imala jednu ozbiljnu vezu koja je trajala dugih 15 godina i koja je 2006. godine prerasla u brak.

 

 

U pitanju je bio Bernard Krasnić, poznati milioner, ali njihov brak nije potrajao. Nakon tri godine odlučili su da svako krene svojim putem.

 

Par se upoznao u Dubrovniku 2000. godine, u Bernardovom restoranu, nakon čega su otpočeli vezu. Tri godine kasnije verili su se, a 2006. su se zakleli na večnu ljubav u Crkvi Majke Presvete Djevice Remetske. Kasnije su u Istri organizovali luksuzno slavlje.

 

Na njihovoj svadbi je bilo nešto manje od 200 zvanica, a mnogi je pamte po prelepoj venčanici Roberta Kavalija koju je tom prilikom Nina ponela. 

 

 

Pevačica je u više navrata za medije davala izjave o krahu ljubavi sa pet godina mlađim milionerom. 

 

- Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao - izjavila je Nina jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nakon tog razalza Nina se više u javnosti nije pojavljivala sa novim partnerima. Za razliku od nje, Bernard se 2015. godine oženio ekonomistkinjom Laticom Ivanišević, direktorkom marketinga u jednoj poznatoj hrvatskoj firmi i bivšom devojkom poznatog tenisera Marija Ančića.

 

Par se venčao 2015. u Splitu pred matičarem i to na neobičnom, ali originalnom mestu - galeriji Ivan Meštrović. 2017. godine su dobili sina, a prošle godine i ćerku. 

 

Bonus video:

Kako Nina Seničar proslavlja Božić?

 

makonda-tracker