+ skriva višak na stomaku

Svetlucava, razigrana & savršena za NOVOGODIŠNJU NOĆ: Haljina Nine Badrić je jedno što vam treba u decembru i januaru

0

Ovo je haljina koju svaka žena može da nosi, jer ne samo što je elegantna i trendi već može da preoblikuje figuru

NAJTRENDI HALJINA NINE BADRIĆ ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ
NAJTRENDI HALJINA NINE BADRIĆ ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ foto: Instagram / ninabadric

Pevačica Nina Badrić godinama važi za jednu od najbolje obučenih hrvatskih zvezda. Često imamo prilike da je vidimo u različitim stajlinzima, koji su spoj klasičnih i trendi komada, u zavisnosti od prilike u kojoj ih nosi.

 

Čini se da je novogodišnja euforija polako počela i da se širi ne samo društvenim mrežama, već i među poznatima.

 

Nina je odlučila da ovog puta obraduje svoje pratioce jednom predivnom fotografijom kojom je najavila novi nastup u Ljubljani.

Za tu priliku Nina je odabrala prelepu belu haljinu sa krupnim belim aplikacijama u obliku latica, kojima je cela kreacija bila prekrivena. Pri svakom pokretu ona se presijavala u različitim bojama, daju posebnu čar u skladu sa predstojećim praznicima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ova, pomalo dramatična haljina istakla je njene noge, a u potpuno drugi plan stavila predeo oko struka. Zbog toga je ona idealna za one žene koje žele da donekle prikriju višak na stomaku.

 

Dugi rukavi širili su se u zvono i dodatno dali dozu elegancije čitavoj kombinaciji. 

 

Mnogi su bili oduševljeni njenim novim stajlingom, a mnogi su komentarisali da je ovo haljina koja će vas definitivno učiniti zvezdom tokon novogodišnje večeri. 

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Haljina koja menja boju

 

 

makonda-tracker