ma bravo!

Nina Badrić u IZAZOVNOM IZDANJU kiti jelku: Žuta haljina, zlatni ukrasi, teško da ćete POGLED moći da ODVOJITE

0

Nina je čestitala svima Božić i bila je odlično raspoložena dok je završavala sa kićenjem božićnog drvceta 

NINA BADRIĆ OKITILA JELKU
NINA BADRIĆ OKITILA JELKU foto: Instagram / badrich

Pevačica Nina Badrić odlučila je da na društvenim mrežama podeli video koji je nastao u njenom domu dok je završavala kićenje jelke baš uoči velikog katoličkog praznika, Božića. 

 

Ona je obukla malu, žutu haljinicu sa golim ramenima i dugim rukavima, koja je istakla njenu liniju i učinila da izgleda fantastično.

 

Pevačica je držala u rukama ukrase koje je kačila na jelku, a u jednom trenutku je morala da se popne na merdevine što se dopalo muškom delu publike.

 

Lepa Nina je bila odlično raspoložena, a čini se da je baš uživala u poslu oko kićenja svog doma za praznike. 

 

Reklo bi se da Nina uživa u svakom trenutku koji provodi u svom domu i da joj baš prija duh praznika. Mnogi njeni pratioci su primetili da nikada bolje nije izgledala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nina je pozirala u izdanju u kakvom je do sada nismo videli i čini se da se baš to dopalo njenim pratiocima. Njen post je veoma brzo zaokupio pažnju javnosti, a komentari na račun izgleda lepe pevačice su se samo nizali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako se nose kaubojske čizme? 

 

makonda-tracker