ultratrendi

Ne treba vam mnogo novca za nezaboravan look: Omiljeni komad Nine Badrić u poslednje vreme sigurno već imate u kući

0

Fotografije pevačice Nine Badrić uvek su odlična modna inspiracija, a proteklih nedelja smo je više puta videli u komadu kojim su influenserke opsednute već neko vreme

Nina Badrić obično je veoma elegantna, ali i ona zaslužuje mali predah, zar ne?
Nina Badrić obično je veoma elegantna, ali i ona zaslužuje mali predah, zar ne?foto: Instagram/badrich

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić poznata je kao jedna od najbolje odevenih žena na našim prostorima i njeno ime postalo je sinonim za eleganciju. Klasična odela, bajkovite haljine, vrtoglavo visoke potpetice, beretke... sve su to odlike njenog stila.


Međutim, i ona povremeno na prvo mesto stavi udobnost, a u poslednje vreme se opušta u jednostavnom komadu koji se već nekoliko sezona vraća kao must have komad.


Nina je, naime, u više navrata proteklih nedelja podelila fotografije za koje je pozirala u klasičnom duksu s kapuljačom, odevnom predmetu koji odavno nije rezervisan samo za sportski stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Lagana, prijatna i savršena tokom zime i prelaznog doba godine, dukserica s kapuljačom nezaobilazan je komad kada prilika na zahteva preterano formalan stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

I dok ga poznate lepotice, uključujući rusku manekenku Irinu Šajk, u poslednje vreme nose s visokim štiklama i u elegantnim kombinacijama, Nina Badrić i dalje uglavnom kombinuje duks s patikama i trenerkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Međutim, jednom prilikom ponela je model na kopčanje u spoju s kombat čizmama, što se pokazalo kao vrlo efektna kombinacija,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Badrić na letovanju

 

makonda-tracker