IDEJA ZA LUDU NOĆ

Šljokičavo, vrcavo i ŠIK: Autfit Nine Badrić je samo za one ŽENE koje žele da budu KRALJICE NOVOGODIŠNJE NOĆI

0

Ukoliko razmišljate o stajlingu koji biste mogli da ponesete tokom žurke u novogodišnjoj noći ova će vam se sigurno dopasti

SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI STAJLING NINE BADRIĆ
SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI STAJLING NINE BADRIĆfoto: Instagram / ninabadrich

Popularna pevačica Nina Badrić jedna je od onih žena koje obožavaju klasične odevne komade, ali su spremne i da ponekad, kad prilika zahteva, ponesu i neki smeo komad.

 

Novogodišnjih praznici su prilika da se ponese sve ono što je upečatljvo, a šljokice su godinama trend kojem je uoči novogodišnjih praznika teško odoleti. 

 

Ukoliko tragate za autfitom koji bi vas učinio zvezdom večeri kombinacija koju je Nina nedavno ponela na jednom svom nastupu definitivno bi mogla da bude ona dobitna i za vas.

 

Lepa pevačica privukla je pažnju svojim savršenim stajlingom koji je bio sačinjen od klasičnog crnog odela, koji je bio optočen hiljadama sitnih šljokica, koje su se presijavale na svetlu pri svakom njenom pokretu.

 

Nina je izgledala savršeno u strukiranom sakou, jer je on istakao njenu vitku liniju i pantalonama sa zvonastim nogavicama koje su ove godine apsolutne vladarke modne scene u čitavom svetu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ispod sakoa Nina je nosila crnu jednostavnu majicu, a sve dopunila prelepim čizmama sa srebrnim vrhom i visokom štiklom, koje su dodatno izdužile figuru i učinile da izgleda poput boginje.

 

Ukoliko tragate za idealnim novogodišnjim autfitom Ninin novi stajling definitivno treba da uzmete u razmatranje, jer sa njim ćete sigurno biti zvezda večeri gde god da se pojavite. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Haljina kao iz Holivuda za samo 10 dolara

 

 

 

makonda-tracker