nova ljubav

Odmah se oglasila njegova bivša verenica: Nova devojka Ace Sofronijevića je MLADA, USPEŠNA i čini ga beskrajno srećnim

0

Iako su harmonikaš i voditeljka planirali brak, uskoro se pročulo da su se rastali, a on je sada uplovio u novu ljubav

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević
Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević izašao je nedavno iz duge i ozbiljne veze s voditeljkom Sanjom Ćulibrk.


Par je, nakon što su se verili i otvoreno pričali o svojim planovima za budućnost, ipak okončao svoju ljubav, a mediji sada javljaju da je Sofronijević ponovo u srećnoj vezi.


Aca je, naime, u novoj vezi, a njegovo srce ukrala je jedna lekarka, tvrde mediji.


Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate, jer ne želim da govorim o tome – istakao je za 24 sedam harmonikaš, koji ne voli da eksponira javno svoj privatni život.

 

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević
Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijevićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Izvor blizak muzičaru istakao je da je Aca Sofronijević u divnoj vezi i da se trudi da svaki slobodan momenat provede sa svojom novom devojkom, ali verovatno nećeo čuti mnogo o njoj.

 

Njih dvoje su divni, toliko su se zaljubili da se ne odvajaju, a često i putuju zajedno. Iako Aca puno radi, on svaki slobodan trenutak provodi sa devojkom. Ona je uspešna mlada doktorka i ima razumevanja za njegov posao. Veza im je ozbiljna, upoznali su porodice jedno drugom. Međutim, Aca je odlučio da ovaj put baš skriva vezu, zapravo oboje ne žele da se o njihovoj vezi piše u medijima – rekao je neimenovani izvor.


Odmah nakon što je osvanula ova vest, mediji su kontaktirali sa Acinom bivšom verenicom i poznatom voditeljkom Sanjom Ćulibrk, koja je, takođe, istakla da ne želi da komentariše privatne stvari.

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


– Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijac, da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo – naglasila je.

 

 

makonda-tracker