ljubav za primer

Za PRVI KORAK je trebalo vremena, a samo s njom je PRAVI ON: Kako su se sreli i zavoleli Bali beg i njegova Fahrije?

0

Ljubavna priča turskih glumaca Buraka Ozčivita i Fahrije Evdžen počela je na poslu, a zanimljivo je da su se oni poznavali mnogo pre nego što su planule emocije

Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit
Fahrije Evdžen i Burak Ozčivitfoto: evcenf/Instagram

Glumci Burak Ozčivit (38) i Fahrije Evčen (36) spadaju u omiljene parove turske javne scene, a oni su pravi primer skladnog braka koji odoleva i popularnosti i glasinama.


Velike turske zvezde u braku su od 2017. godine, a imaju dvoje dece: uz sina Karana (4), tu je i nedavno rođeni Kerem, koji njihovu svakodnevicu čine još lepšom i radosnijom, a par blista u svakoj prilici.


Ipak, oni važe i za poznate ličnosti koje ne dele mnogo o svojoj privatnosti, ali su na početku ljubavi bili mnogo pričljiviji i otvoreno pričali o svojoj sreći.


Par se zavoleo na snimanju filma "Ljubav liči na tebe" (Ask Sana Benzer), iz 2015. godine, u kom su igrali zaljubljene, ali su se poznavali i pre toga.

– Prvi put smo se sreli na sastanku u produkcijskoj kući "Tims", kada smo sarađivali na seriji "Vren". Razvio se harmoničan odnos. Prvi korak bio je poslovni, ali su odnosi počeli da se razvijaju na snimanju filma "Ljubav liči na tebe"... – priznao je Burak na početku njihove veze u intervjuu za turski InStyle.

 

On je dodao i da to što su njihovi likovi bili zaljubljeni nije imalo veze s njihovim osećanjima: oni su kao umetnici izgradili toliko harmoničan odnos da su rešili da nastave da se viđaju i preliju ljubav i poverenje koje su izgradili i na privatni život.


Kako je on tada istakao, tek kada se zaljubi, sretne "pravog Buraka".

Ne treba da postavljam prepreke, da budem uobražen, da menjam svoj izgled ili poziciju. Ono što se dešava u tom trenutku je sve što se dešava – istakao je on i dodao da ga ljubav tera da još lepše priča priče, što se odražava i na njegov posao.


Kako je par istakao u tom zajedničkom intervjuu, vreme najradije provode gledajući filmove kod kuće ili izlazeći u bioskop, a obožavaju i da šetaju na mestima koja im pružaju osećaj mira.


Kako je Fahrije tada istakla, u vezi s Burakom najvažnije joj je poverenje.


Verujem i da je važno poštovati osobu s kojom si, kao pojedinca – napomenula je.

 

Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit
Fahrije Evdžen i Burak Ozčivitfoto: evcenf, Instagram

– Samopouzdanje je najvažnije u vezi, a čovek može da pronađe prava osećanja kada otkrije sve. Kada ne treba ništa da kriješ, kada onaj koji je pored tebe zna o tebi koliko i o sebi, onda možete reći – to je ono pravo – zaključio je glumac.

 

Otkako su se zaljubili na snimanju filma, Burak i Fahrije se više nisu odvajali, a ostali su jaki i zaljubljeni uprkos tome što ih mediji stalno "razvode" i "svađaju".

 

Pisalo se o tome da Burak vara suprugu, da ga je ona ostavila trudna nakon što je u jednoj svađi stao na stranu svoje majke i još mnogo, mnogo toga.
Ipak, sve bez dokaza, a par je uvek sve demantovao i poručivao svetu da ih ostavi na miru da uživaju jedno u drugom.

 

1 / 9 Foto: burakozcivit, Instagram

 

 

makonda-tracker