bili su nerazdvojni

Njegova žena je odmah postala BIVŠA: Mnogi ne znaju da su glumica koju Srbija obožava i glumac proveli 6 godina zajedno

0

Toliko je davno trajala ljubav popularnih glumaca da su mnogi zaboravili na nju, a ona je bila toliko zaljubljena da je i posle raskida u intervjuima pričala da će se možda pomiriti, a njena majka ih je otvoreno pozivala da se venčaju

Kortni Koks u filmu 'Gospodin Sudbina' (1990)
Kortni Koks u filmu "Gospodin Sudbina" (1990)foto: The Hollywood Archive / Avalon / Profimedia

Proslavljena američka glumica Kortni Koks, najpoznatija po ulozi Monike Geler u seriji "Prijatelji", spada u najvoljenije holivudske zvezde svih vremena, a tokom osamdesetih i devedesetih je bila i jedna od najpoželjnijih žena sveta.


Ona iza sebe ima samo jedan brak – s Dejvidom Arketom, koji je trajao od 1999. do 2013. godine, a nije poznato da je imala mnogo veza s poznatim muškarcima. Međutim, jedna je svakako obeležila njen život, a Kortni danas kaže da je to "najvažnija veza koju je imala".


U pitanju je Majkl Kiton, i to u danima kada nam je bio najpoznatiji kao Betmen.

Iako su mogli da se upoznaju na brojnim svečanostima po Holivudu na koje su pozivani tih dana, njihova ljubav počela je na pomalo neuobičajen način za dvoje holivudskih glumaca.

Naime, Kortni je bila oduševljena Majklom nakon što je gledala film Clean and Sober (1988) da je rekla zajedničkoj prijateljici kakav efekat Kiton ima na nju. Ona ih je odmah spojila, a prvi sastanak imali su – u Kortninoj kući!


Iako je sigurno isprva bilo neprijatno, oni su se brzo razumeli i ostali u njenom domu dugo.


Pričali smo pet sati – rekla je Kortni za People. – Razgovarali smo o tome kako izgledaju naše kuće iz sna, odlične koje smo videli i one koje bismo voleli da sagradimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @softnostalgias


Ono što mnogi zaboravljaju jeste da je Kiton u tom trenutku još uvek bio u braku s glumicom Karolin Mekvilijams, kojom je bio oženjen od 1982. i s kojom je dobio sina Šona. Međutim, do 1990. godine, on je bio zvanično razveden.


Kako su se zaljubili, tako su i provodili vreme: kod kuće, uživajući u domaćim jelima i zajedničkim trenucima. Ipak, nisu krili da su srećno zaljubljeni, pa smo ih često viđali na crvenom tepihu i na brojnim važnim događajima, a Kortni Koks pričala je da su oni maltene jedno drugom čitali misli.

Ako bi se desilo nešto čudno, mi bismo se samo okrenuli jedno prema drugom i rekli: "Znam!" – prisetila se ona.

 


Zajedno su proveli šest divnih godina, a potom se rastali u julu 1995.


To je najvažnija veza koju sam imala, mislim da je on najbolja osoba koju sam ikada srela – rekla je Kortni za People posle raskida. – Mi se i dalje volimo.


Ona u tom intervjuu nije isključila mogućnost da dođe do pomirenja, ali ono se nikada onije dogodilo. Štaviše, i njena majka Kortni Kopland pričala je okolo da Majkl i njena ćerka moraju da stave posao na stranu, nađu vreme jedno za drugo "i samo se venčaju".

 


Majkl Kiton nastavio je da skriva svoju privatnost od medija, pa se nije znalo mnogo o njegovim kasnijim vezama, osim da je od 2016. u vezi s daleko mlađom lepoticom Marni Tarner.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kortni Kardašijan kritikuju zbog ćerke

 

makonda-tracker