taj period je iza nje

O, KAKO JE BILO UŽASNO BITI SMEŠAN TADA: Glumica otkrila detalje lične drame o kojoj se u to vreme NIŠTA nije znalo, a mislili smo da IMA SVE

0

Ove nedelje proslavljala se 25. godišnjica emitovanja prve epizode kultne humoristične serije "Prijatelji", koja je do danas ostala jedna od najomiljenijih serija svih vremena. Životi njenih protagonista intrigirali su publiku godinama, ali ono što gledaoci nisu znali jeste to da su se i iza kamera događale prave drame.

kortni koks
kortni koksfoto: Profimedia

Jednu tešku životnu situaciju proživljavala je upravo glumica Kortni Koks, koja je na setu morala biti nasmejana i srećna, a iza kamera je plakala i bila depresivna. Naime, slično kao i njen lik Monike, Kortni nije uspevalada proširi porodicu, iako je to žarko želela.

 

 

U seriji je Monika pokušavala da dobije dete s Čendlerom (Metju Peri), a slične probleme je slavna glumica proživljavala i u stvarnom životu. U to vreme imala je nekoliko spontanih pobačaja.

Bilo je to jako teško", rekla je glumica, koja nije skrivala svoju bitku nego je o tome progovorila za NBC. "Sećam se da sam jednom u seriji imala spontani pobačaj, a Rejčel je rodila curicu. O, kako je bilo teško i užasno biti smešan u to vreme", rekla je jednom prilikom.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kortni se udala za Dejvida Arketa 1999., a onda su se kao par suočili s teškoćama oko začeća.

U mojoj porodici svi imaju decu i niko nije imao takav problem, pa sam mislila da ga neću imati ni ja, ali nakon što bih ostala trudna dosta lako, bilo je teško zadržati trudnoću", rekla je poznata glumica, koja je rekla kako njeno telo stvara antitiela koja su napadala plod, a nakon što je išla na veštačku oplodnju, na svet je donela Koko, koja se rodila 2004. godine, dva dana pre njenog 40. rođendana.

 

Godinama kasnije otkrila je tačan uzrok pobačaja, nakon što joj je dijagnostikovana mutacija gena MTHFR, koji povećava rizik od stvaranja krvnih ugrušaka, pa žene koje su pozitivne na mutirani gen mogu imati veći rizik od pobačaja.

 

Na sledećoj strani pogledajte kako danas izgleda njena ćerka Koko.

makonda-tracker