nije im suđeno

Ona je tugovala i pisala mu pesme, a on – ljubio najlepšu ženu sveta: Mnogi su zaboravili dugu vezu glumca i pevačice

1

Dok je muzičkoj zvezdi trebalo mnogo vremena da se oporavi od raskida, glumac je malo nakon toga u svakoj prilici ljubio koleginicu

Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds nisu se mnogo obuzdavali u javnosti
Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds nisu se mnogo obuzdavali u javnostifoto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Kanadski glumac Rajan Rejnolds godinama je u srećnom braku s koleginicom Blejk Lajvli, s kojom ima četvoro dece, godinama je važi za miljenika ženskog dela publike.


On je uvek bio okružen lepim ženama, koje nisu bile imune na njega, a iza sebe ima brak s glumicom Skarlet Johanson i nekoliko važnih veza. Među njima je i ona s muzičkom zvezdom Alanis Moriset, koja je umalo postala njegova supruga.

 

Ljubavna priča Rajana Rejnoldsa i Alanis Moriset


Pored toga što su oboje Kanađani u Americi, Rajan i Alanis imali su još nešto zajedničko – prijateljicu Dru Barimor, koja ih je 2002. pozvala na svoju rođendansku žurku, ne sluteći da će to biti početak jedne duge ljubavne priče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3000s (@90s80s70s60s50s)


Oni su uskoro potom postali nerazdvojni, pa smo ih viđali zagrljene na brojnim svečanostima u Holivudu, a dve godine nakon prvog susreta su se verili.


– Imamo savršenu kombinaciju kompatibilnosti i nekompatibilnosti koja čini vezu veoma strastvenom – rekla je Alanis Moriset u intervjuu za People. To je savršeno.

Nakon veridbe 2004, par je nakratko raskinuo, ali su uskoro ponovo viđeni kako šetaju držeći se ruke, ljube se i uživaju zajedno, od Vankuvera do Nujorka.


Veridba je trajala dugo, ali do braka na kraju nije ni došlo – 2007. Alanis i Rajan saopštili su da su se definitivino razišli.


Ostaće bliski prijatelji i nastaviće da neguju ljubav i poštovanje – navedeno je u zajedničkom saopštenju za medije. – Oni traže da se poštuje njihova privatnost u vezi s tako privatnim pitanjem.

 


Nikada nije otkriveno šta je zapravo dovelo do kraha tako velike ljubavi, a mediji su pisali da je u albumu koji je pevačica objavila 2008, nazvanom Flavors of Entanglement, opevala svoj bol zbog raskida.


To je o mojoj žalosti – objasnila je ona u razgovoru za Access o njenoj pesmi Torch.


Kasnije je Alanis za Women's Health priznala da je "ljuta na sebe što je predugo ostala u vezi".


I dok je ona još dugo patila i neko vreme prestala da se pojavljuje u javnosti, Rejnolds je uskoro potom bio u skladnoj vezi sa Skarlet Johanson.

 

Skarlet Johanson ima iza sebe brak s Rajanom Rejnoldsom
Skarlet Johanson ima iza sebe brak s Rajanom Rejnoldsomfoto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samo dva meseca nakon rastanka od Alanis, on je jasno pokazivao da je zaljubljen do ušiju u jednu od najlepših žena planete, a već naredne godine su se venčali.


Brak je, međutim, trajao samo tri godine.


Alanis se udala 2010. godine, za repera Marija Soulaja Tredveja, a s njim danas ima troje dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

 

makonda-tracker