imaju ćerku

PRELEPA ROSALINDA SLAVNOG GLUMCA VRATILA JE U ŽIVOT: Mel Gibson uhvaćen sa porodicom u kupovini!

2

Glumac ima devetoro deca i učestvuje u odgajanju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac i reditelj Mel Gibson (64) u aprilu ove godine proveo je nedelju dana u bolnici zbog poteškoća izazvanih korona virusom, ali čini se da se u potpunosti oporavio, s obzirom da je nedavno primećen kako pomaže svojoj 35 godina mlađoj supruzi Rosalindi tokom kupovine i nošenja namirnica.

 

Par je fotografisan u Malibuu, a društvo ime je pravio i njihov preslatki plavokosi sinčić Lars, njihovo prvo, ali Melovo deveto dete.

 

Oboje su bili u krajnje ležernim izdanjima, a naravno nosili su i obavezne zaštitne maske.

 

foto: Profimedia

Gibson, poznat po nezgodnom karakteru i problemima sa alkoholom, danas vodi veoma miran porodični život, a pripitomila ga je upravo lepa Rosalind Ros. Glumac je ovu mladu književnicu i jahačicu upoznao 2014, kada je počela da radi za njegovu produkciju kuću.

 

Ubrzo je planula ljubav, uprkos tome što je ona mlađa od njega čitavih 35 godina, a Mel je u nekoliko navrata istakao da im generacijski jaz ne predstavlja nikakvu prepreku. Kako se za njih nikada nije vezao nijedan skandal, što nije slučaj sa njegovim prethodnim vezama, verujemo da stvari izmešu njih zaista funkcionišu.

 

foto: Profimedia

Mel je Ros sreo u veoma nezavidnom periodu života, kada je izgubio imidž brižnog supruga i oca, popularnost mu je opadala, otkazivali su mu projekte, a svoje frustracije lečio je u neumerenoj upotrebi alkohola, ali i narkotika.

 

Jednom prilikom priznao je da je počeo da pije kada je imao samo 13 godina, a da mu je bilo sasvim uobičajeno da za doručak popije pet piva, a potom i nekoliko čaša viskija.

 

Sve se dodatno zakomplikovalo kada su 2009, u trenutku dok još nije bio službeno razveden, mediji saznali za njegovu strasnu i burnu vezu sa ruskom pevačicom i pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom. Samo par meseci par je dobio i ćerkicu Luciju, ali su vrlo brzo nakon toga raskinuli, a kraj je bio sve, samo ne lep.

 

foto: Profimedia

Nakon što su okončali odnos, optužbe su pljuštale sa obe strane, a u javnost su isplivali i snimci na kojima on priznaje kako ju je tukao i varao "zato što je to zaslužila", a procureli su i snimci na kojima on urla kako žali što ima dete sa njom i kako je ljubomoran na njenog bivšeg dečka.

 

Upravo zbog odanosti alkoholu, koja je trajala praktično decenijama, raspao se i njegov brak sa prvom suprugom Robin Mur koji je trajao 31 godinu, i sa kojom je dobio sedmoro dece - šest sinova i jednu ćerku. Inače, Gibson je 2011. kada je i zvanično usledio razvod koji je vrlo dugo trajao zbog komplikovane podele imovine, morao da iskešira čak 425 miliona dolara, što je ovaj razvod učinilo najskupljim u istoriji Holivuda.

 

 

 

 

 

makonda-tracker