da li ste znali?

Osvojila ga je PRELEPA GLUMICA: Nenad Heraković venčao se u TAJNOSTI, a ovako je govorio o svojoj ljubavi

0

Glumac Nenad Heraković venčao se sa koleginicom skromno i u tajnosti 2020. godine

nenad heraković oženio se u tajnosti 2020. glumicom tarom toševski
nenad heraković oženio se u tajnosti 2020. glumicom tarom toševskifoto: Damir Dervišagić

Srpski glumac Nenad Heraković Hera ne eksponira često svoj privatni život, pa mnogi ne znaju da je upriličio svoje venčanje tokom pandemije virusa korona.

 

Naime, sa glumicom Tarom Toševski venčao se "u tišini", a mnogi nisu ni znali da su se venčali, jer su oni želeli da sve bude skromno i u kurugu najbližih.

 

 Svadbeni ručak je protekao skromno, u krugu najbližih, uz mnogo zabave i u divnoj atmosferi. Od samog početka Nenad i ja smo složni u svemu ‒ rekla je Tara Toševski svojevremeno za magazin "Gloria".

 

Oni su se venčali u tada aktuelnoj situaciji koja je nalagala društvenu odgovornost, a socijalna distanca bila je nužna.

 

Venčali smo se u opštini Rakovica, 17. maja, na dan koji smo odredili još kad smo se verili. Tada smo i burme naručili. Crkveno venčanje održano je u novoizgrađenoj crkvi „Sveti Nikola“, koja se nalazi u okviru manastira „Rakovica“. Za nas je to imalo snažnu i lepu simboliku pošto je to moja, a sada i Tarina slava.

 

 

‒ Uslovi koje je nametnula aktuelna situacija naveli su nas da budemo praktični i društveno odgovorni, tako da smo i svadbeni ručak upriličili nedaleko od manastira, samo sa kumovima i najbližim članovima porodice. Kada se promene propisi socijalne distance i sve bude bezbedno, napravićemo proslavu na kojoj ćemo okupiti sve drage prijatelje ‒ ispričao je jednom prilikom Nenad za Hello, koji se oženio u farmerkama.

 

 

Nenad je ispričao i da su se godinama kretali u istom društvu, ali ljubav se rodila tek kada su im se "poklopile kockice".

 

Zanimljivo je da smo se godinama kretali u istom društvu, bavili se istim poslom, a nikada pre toga nismo se sreli ‒ dodaje Nenad.

 

 

Kao da je bilo predodređeno da se upoznamo tek kada oboje steknemo određeno životno iskustvo, sazrimo kao ličnosti. Nije nam mnogo trebalo da shvatimo da smo rođeni jedno za drugo. 

 

Bonus video

Tajno venčanje Jelene i Ivana

 

makonda-tracker