divne vesti

Ne veruje u sudbinu, ali zna – ROĐEN JE ZA NJU! Tragač iz Potere se oženio posle 7 godina ljubavi

0

Nakon četiri i po godine veze, započeli su zajednički život, a sada su uplovili i u bračne vode

foto: Youtube / Printscreen / RTS Prikazuje
foto: Youtube / Printscreen / RTS Prikazuje

Mladi "kvizoman" Žarko Stevanović osvojio je srca publike još tokom učešća u "Slagalici", a proteklih godina nas je oduševljavao kao Tragač u kvizu "Potera".


Dok iščekuje emitovanje nove sezone ovog kviza, on je napravio veliku promenu u svom privatnom životu – oženio se dugogodišnjom devojkom. Lepa Jelena, Žarkova supruga, podelila je na Fejsbuku srećne vesti, a njeni prijatelji su joj od srca čestitali na venčanju.

 

Žarko je jednom prilikom ispričao kako je počela njihova ljubav. Kako je otkrio, sve se desilo na koncertu grupe "Legende", sasvim slučajno.


Otišao sam da bih pomogao drugu, mom prijatelju iz kviza, a Jeleninom sa fakulteta. Imao sam zadatak da "odvučem" Jelenu na stranu, da bi on mogao da se udvara njenoj drugarici. Na kraju od njihove romanse nije bilo ništa, a među nama se rodila ljubav. Jelena veruje u sudbinu i sigurna je da bismo bili zajedno. Ja ne verujem u sudbinu, ali delim njen stav da smo rođeni jedno za drugo – izjavio je Žarko jednom prilikom za "Hello".

 

Kako je Jelena istakla, mladi Tragač je vrlo romantičan i pažljiv, a od prvog trenutka između njih postoji snažna veza.

 


Nikada nisam uspela da ga nagovorim da počne da sluša muziku uz koju smo se upoznali iako je ponekad pustim kod kuće. Inače, moram da kažem da je Žarko pažljiv i romantičan. Uvek se seti važnih datuma, nema potrebe da ga podsećam. Doduše, toliko dugo smo zajedno da smo skoro prestali da obraćamo pažnju na te stvari. Među nama je od prvog trenutka postojala neka energija. Prosto, osećali smo da bi trebalo ponovo da se vidimo. Pošto taj naš drug nije bio u Beogradu za vikend, našli smo se tek posle dva dana. Srećom, te godine je "Beer fest" zbog lošeg vremena trajao dan duže. U suprotnom, pitanje je kako bi se sve odvijalo – ispričala je ona.


Par je započeo zajednički život posle četiri i po godine veze, a tada su imali svega 23 godine.

 


Bili smo vrlo mladi kada smo počeli zajedno da stanujemo, imali smo 23 godine, ali sve je nekako išlo postepeno i prirodno. Kada bismo odlazili jedno kod drugog, morali smo da nosimo stvari, knjige za fakultet, laptop... Shvatili smo da ćemo sebi olakšati ako budemo na istoj adresi. U svakoj vezi, pa tako i u našoj, ključni su razgovor i tolerancija. I kad ne mislimo isto, uspevamo da nađemo kompromisno rešenje. Sve radimo timski i to daje rezultate – objasnio je Žarko.


Sedam godina od početka ljubavi – na red je došao i brak. Čestitamo!

 

 

makonda-tracker