(foto)

Ovo je muškarac kog ljubi Višnja iz "Igre sudbine": Posle razvoda od Tragača, ljubav je našla na neočekivan način

0

Glumica Jelena Đukić već neko vreme je u skladnoj vezi s muškacem iz naše zemlje koji živi i radi u inostranstvu

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Glumica Jelena Đukić godinama je bila u braku s režiserom Miloradom Milinkovićem, koji je domaćoj publici poznat po brojnim komedijama, kao i po ulozi Tragača u kvizu "Potera".


Šarmantna glumica, koja je proteklih godina oduševljavala publiku u ulozi Višnje u seriji "Igra sudbine", pre izvesnog vremena se rastala od Milinkovića, s kojim ima jednu ćerku.

 

Razvela sam se pre tri godine i prošli smo naše krize, ali ostali smo u jako dobrim odnosima. Civilizovano smo se razišli. Imamo divan odnos. Ponosna sam na to i da moje dete raste u ljubavi – izjavila je ona pre izvesnog vremena.

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić


Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima. Kada se prekine neki emotivni odnos - on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost – istakla je Jelena u jednom intervjuu.

 

Jelena Đukić
foto: motokulturica, Instagram


Nakon što je saopštila da je njen brak okončan, otkriveno je i da je ona nakon toga pronašla novu ljubav – izvesnog Marka Todorovića, koji živi i radi u Kanadi. Zbog toga njihovo upoznavanje nije proticalo na uobičajen način.


Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera – ispričala je ona u intervjuu za magazin Gloria.

 

Višnja Igra sudbine, Jelena Đukić, Marko Todorović
foto: Instagram

Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega, i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili – rekla je glumica.


Ona je istakla da njen novi dečko, iako ne pripada umetničkom svetu, razume njen posao i obaveze.

 


Zbog širine obrazovanja i vaspitanja koje poseduje, razume moj poziv i obaveze koje imam. Shvata da nije lako biti glumica. Ume da prepozna kvalitet onoga što gleda, čak ima tačan, gotovo nepogrešiv utisak o nekoj sceni ili glumcu — rekla je ona.

 

 

makonda-tracker