oboma je nebo velika pasija

U braku su 33 godine, ima veoma UZBUDLJIVO ZANIMANJE: Ko je i čime se bavi suprug voditeljke Biljane Vraneš?

0

Jednom prikom voditeljka je otkrila da ih je spojila zajednička pasija 

MUŽ BILJANE VRANEŠ JE VOJNI PILOT
MUŽ BILJANE VRANEŠ JE VOJNI PILOTfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka i metereolog Biljana Vraneš godinama dočekuje gledaoce na malim ekranima donoseći im detaljne izvešataj o vremenu. Ona posmatra vremenske prilike i na osnovu njih pokušava gledaocima predoči šta ih čeka tog dana. 

 

Ona je godinama u braku sa pilotom Borisom Vranešom, čija je takođe velika pasija nebo, kojim krstari u različitim letelicama već godinama. On je srce lepe voditeljke osvojio davne 1990. godine, dok je radio kao instruktor letenja.

 

Biljana je karijeru započala na "Trećem kanalu", a prvi susret dogodio se u klubu. Nakon kraće veze par je odlučio da uplovi u brak, a onda su njihovu ljubavnu priču upotpunila i dvojica sinova – Andrej i Dušana. 

 

 

Kako su godine prolazile Boris je napredovao u poslu i postao vojni pilot, na šta je Biljana veoma ponosna. Uz supruga je i sama voditeljka naučila određene veštine letenja, a jednom prilikom je otrkila i da se oprobala i u vožnji aviona.

 

Oni svoju ljubav neguju već dugi niz godina, a budući da su oboje ispunjeni i posvećeni poslu koji vole nikada među njima nije bilo rivalstva niti ljubomore. 

 

 

Udala sam se iz ljubavi. Mi smo već dvadeset godina u braku, prethodno smo se godinama zabavljali. Spojila nas je ljubav, a možda i profesija – rekla je svojevremeno Biljana Vraneš.

 

O Biljaninom privatnom životu se jako malo zna, trudila se sve ove godine da privatnost sačuva za sebe. Gotovo je nepoznata činjenica da je ona i jedina diplomirana meteorološkinja u Srbiji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Pevač otkrio detalje sa snimanja spota, pa spomenuo i voditeljku 

 

 

makonda-tracker