nova ljubav na pomolu

Okrenula je leđa Holivudu i posvetila se nečemu prelepom: Ko je Natali Keli, 24 godine mlađa nova devojka Šona Pena?

0

Nova romansa u srcu Holivuda o kojoj bruji svet poznatih 

KO JE NOVA DEVOJKA ŠONA PENA?
KO JE NOVA DEVOJKA ŠONA PENA?foto: EPA / MICHAEL REYNOLDS

Čuveni holivudski zavodnik Šon Pen više ne krije vezu sa Natali Keli, nekadašnjom glumicom, a danas poznati klimatski i autohtoni aktivista. I dok Šona svi pamte po sjajnim ulogama u brojnim filmovima, karijera Natali Keli se uglavnom vrtela oko TV emisija.

 

Rođena je u Peruu, odrasla u Australiji, a slavu je stekla u hit serijama Bodi of Proof, UnReal, The Vampire Diaries i Dinasti. Godine 2010. dospela je u centar pažnje javnosti nakon što je glumila ljubav Bruna Marsa u jednom njegovom spotu.

 

Iako je pred njom bila uspešna karijera, odlučila je da Holivud ostavi po strani i da se više fokusira na život i siromašne.

 

 

Pen i Natali su nedavnoprimećeni kako se opuštaju na plaži u Majamiju, nedugo nakon  što je Pen raskinuo sa glumicom Olgom Korotjajevom (43)

 

Jednom prilikom u intervjuu glumica je otkrila da ne voli 'život u Los Anđelesu' i da je zbog toga pala u "duboku depresiju". Sve se odigralo nakon  što je glumila u Tokio Drift-u jer film, uloga i uspeh nisu ispunili njena očekivanja.

 

Nakon što se oporavila odlučila je da se bori protiv klimatskih promena i podučava ljude o svojoj domovini i onom što je važno za svakog čoveka.

 

U maju 2020. Natali je obećala da neće kupovati novu odeću čitavu godinu u okviru kampanje, jer je važno da ljudi shvate koliko je modna industrija destruktivna za Zemlju.

 

Glumica je ranije bila u vezi sa Džonatanom Hartlenom-Matjuzom, Dalasom Ostinom i Zakom Roerigom.

 

Nakon što se nekoliko meseci zabavljala sa Džordijem Barouzom, zaprosila ga je 2018. i udala se iste godine, nakon čega se razvela u avgustu 2020, kada je izašla u javnost sa novim dečkom Andresom Alonsom.

 

NATALI KELI JE NOVA DEVOJKA ŠON PENA
NATALI KELI JE NOVA DEVOJKA ŠON PENA foto: EPA / JULIAN SMITH

 

Mediji su preneli da je njena poslednja veza bila sa Zakom Goldsmitom kada je par primećen kako se ljubi i mazi na aerodromu Hitrou.

 

Šon Pen je ušao u emotivnu vezu odmah posle njega. Mnoge je iznenadilo to što je on mnogo stariji od Natali. 

 

Natali, koja je peruanskog i argentinskog porekla i identifikuje se kao starosedelac, podelila je u to vreme dugačku objavu na Instagramu insistirajući da pravom perju nije mesto na odeći.

 

- Ovo je pogrešno i štetno jer gura divlje vrste u Amazonu u izumiranje.

 

Bonus video:

 

Jami o poznatom glumcu

 

makonda-tracker