ma predivno

Bez obzira na godišnje doba to je njeno MALO PARČE RAJA: Ovako izgleda KUĆA Suzane Mančić u Velikoj Moštanici

2

Voditeljka namerava da penzionerske dane provodi daleko od gradske buke i vreve 

DOM SUZANE MANČIĆ U VELIKOJ MOŠTANICI
DOM SUZANE MANČIĆ U VELIKOJ MOŠTANICI foto: Instagram / suzanamancicofficial

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki Suzana Mančić veoma voli popularnost i pažnju, a nedavno je podelila sa javnošću vest da odlazi u penziju

 

Zasluženi odmor od naporonog voditeljskog posla stiže baš na vreme i Suzana ga je sprmeno dočekala. Ona je godinama vredno radila i stekla dosta toga, a čini se da je veoma ponosna na vikendicu koju je dobila od supruga grčkog biznismena Simeona Ocomokosa nedaleko od Beograda, u naselju Velika Moštanica.

 

Suzana obožava prirodu, a posebna pasija joj je cveće, mada ništa manje nije kreativna ni kada je dekorisanje kuće u pitanju. Ona je često znala da podeli prelepe fotografije iz njenog doma, ali i kuće koju je sredila poput onih iz bajke. 

 

 

Tokom leta cveće jarkih boja, a zimi zelenilo i pogled koji vraća energiju i tera umor. Suzana se trudi da ovde dođe kad joj je potreban predah od brojnih obaveza, a sada kada je i zvanično u penziji će imati mnogo više slobodnog vremena, koje će, sigurni smo, provoditi u ovoj maloj oazi mira.

 

 

- To je moje utočište, kad odem tamo, resetujem se za dva sata i osećam se kao da sam provela sedam dana na odmoru. Nije lako održavati deset ari, to je veliki posao ako hoćeš da imaš lepu travu i cveće, voćke. Komšije mi pomažu koliko im vreme dozvoljava, a i ćerke i ja odemo često i sređujemo, i priznajem da mi okopavanje ašovom jedina rekreacija. Moji roditelji su to mesto kupili pre punih pedeset godina, divno je, tiho i zavučeno, povremeno prođe po neka srna, ima i fazana. Imam trešnje, jabuke i kruške, koje ne prskam pa nažalost slabo rađaju. Letos sam iz Grčke donela dve mladice kestena, koje sam nedavno zasadila, pošto kažu da je pravo vreme za njihovu sadnju kasna jesen - izjavila je Suzana, prenosi Blic.

 

 

Suzana se potom osvrnula i na novi životni period - penziju.

 

- Trebalo je da dostavim dosta dokumenata jer sam čitavog života sama uplaćivala doprinose. Bilo je potrebno juriti po brojnim opštinama i tražiti dokaze o plaćenim obavezama, Ipak, sve se završilo za nekoliko meseci. Penzija nije velika, takoreći je minimalna, ali iskreno, nisam ni očekivala više. Biće dovoljno da se plate računi i da ostane neki dinar preko. Htela sam da rešim svoj status, da ne moram više da brinem o tome. Odlazak u penziju ne mora da znači kraj radnog veka, sve dok imam snage da radim. Počela sam intenzivno da čitam, vraćam se nekim našim klasicima, trenutno je to "Roman o Londonu", Miloša Crnjanskog.

 

 

Suzana je istakla da ne veruje da će joj se život mnogo promeniti s odlaskom u penziju.

 

- Nadam se da ću ostati u formi, imaću više vremena da vodim računa o sebi, vežbam, šetam, da češće proveravam zdravlje i odlazim na kontrole kod lekara. Kad se dođe u zrele godine, treba voditi računa o zdravlju, koje često zanemarujemo zbog užurbane svakodnevnice. Suviše je rano da smislim čime ću ispuniti dane, ali sigurno je da ću pronaći nešto što će me zaokupirati. Moći ću i više vremena da provedem sa kućnim ljubimcima, psom Noom koga svakodnevno šetam i mačkom Luijem Četrnaestim.

 

 

Suzana je žena koja je celog života vredno radila i koja je bila zaljubljena u svoj posao. Upored s njim imala je i veoma zanimljiv privatni život, a kakva prijateljstva je za ovih nekoliko decenija stekla govori i činjenica da je njen dom često ispunjen radošću, veseljem i pesmom.

 

Gosti često svraćaju, a Suzana se trudi da ih uvek, kao najbolja domaćica, dočeka vesela, raspoložena i spremna za druženje. 

 

Bonus video:

Voditeljka pokazala izvajano telo u teretani

 

makonda-tracker