da li ste znali?

Godinama je gledate, a ovo o njoj niste znali: Po čemu je Biljana Vraneš JEDINSTVENA U SRBIJI i ko je njen suprug?

0

Godinama unazad je gledamo na televiziji, a tako malo toga znamo o njoj.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Poznata voditeljka Biljana Vraneš već godinama saopštava vremensku prognozu, uvek u isto vreme i sa različitim aktuletnostima vezane za vreme, ona je jedno od omiljenih TV lica.

 

O Biljaninom privatnom životu se jako malo zna, trudila se sve ove godine da privatnost sačuva za sebe. Malo je poznato da je ona i jedina diplomirana meteorološkinja u Srbiji.

Šarmantna voditeljka uživa već dvadeset godina u braku sa jednim pilotom.

 

- Udala sam se iz ljubavi. Mi smo već dvadeset godina u braku, prethodno smo se godinama zabavljali. Spojila nas je ljubav, a možda i profesija - rekla je jednom prilikom.

 

Naime, 1990. godine Biljanino srce osvojio je Boris koji je u tom trenutku bio instruktor letenja, a u narednim godinama postao je vojni pilot.

 

Biljana je u to vreme radila na „Trećem kanalu“, a prvi susret dogodio se u klubu. Ubrzo je usledio brak, a potom je rodila dvojicu sinova – Andreja i Dušana. Uz supruga je naučila određene veštine letenja, te se tako obrobala i u vožnji aviona.

Kada posmatrate Biljanu, nemoguće je da ne primetite da ona već decenijama izgleda isto, a na lepoj liniji bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke.

 

- Lepa linija. Znate šta? Ništa nema samo od Boga, već moramo da radimo na sebi. Već petnaest godina redovno treniram. Odlazim na pilates, kod divnih stučnjaka, vode računa o mom držanju. Redovno radimo na svim mišićama, uz sve to redovno porodično igramo tenis. Takođe i šetnje, moja omiljenja destinacija je Dunavski kej. Ne idem redovno kod kozmetičara, koristim odlične i kvalitetne kreme, od 25. godine - izjavila je ona jednom.

 

Biljana Vraneš
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je jednom prilikom otkrila, njena svakodnevna rutina je da kada ustane, najpre pogleda u svoju bezičnu automatsku meteorološku stanicu i vidi kakvo vreme nas očekuje danas, a inače to je bio poklon od njenog supruga.

 

 

 

makonda-tracker