krije ga kao zmija noge

Godinama su zajedno, pre 5 godina su dobili SINA: Ko je zgodni ODBOJKAŠ, suprug glumice Borke Tomović?

1

Glumica i sportista svoju ljubav godinama ljubomorno čuvaju od očiju javnosti 

SUPRUG BORKE TOMOVIĆ JE ZGODNI ODBOJKAŠ
SUPRUG BORKE TOMOVIĆ JE ZGODNI ODBOJKAŠ foto: Damir Dervišagić

Poznatu glumicu Borku Tomović srpska publika upamtila je po ulozi Vanje u popularnoj seriji "Ljubav, navika, panika". Iako je dobro poznato lice na domaćoj glumačkoj sceni Borka se retko kada bez dobrog razloga pojavljuje u javnosti. 

 

Ona se trudi da svoju porodicu zaštiti od svega što sa sobom nosi popularnost, a čini se da u tome i te kako uspeva. 

 

Glumica Borka Tomović od 2017. godine je u braku sa uspešnim košarkašem Novicom Bjelicom. Njih dvoje su i pre braka bili u skladnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je njihov sin, koji se rodio 3. decembra 2018. godine i sada ima 5 godina. 

 

Budući da Borka o privatnom životu gotovo nikada ne govori u javnosti samo zahvaljujući društvenim mrežama može donekle da se zaviri u njenu intimu. 

 

Među retkim fotografijama može se videti kako dečak izgleda, a ono što je pripadnice lepšeg pola više zanimalo jeste kako izgleda muškarac koji je ukrao srce naše lepe glumice.

 

 

Samo poneka retka fotografiju iz izlazaka ili neke premijere filma dozvolila nam je da vidimo kako izgleda Novica. Ono što svi prvo primete jeste da je on veoma visok, a Borka je dosta niža, pa su je mediji često i o tome pitali, na šta je ona uvek odgovarala kroz šalu.

 

Bilo kako bilo, ovaj skladni par očigledno voli da svoju intimu drži daleko od očiju javnosti, a scenu ostavlja za nastupe i prikazivanje. 

 

Bonus video:

Katarina Grujić otkrila detalje o suprugu i iznenadila ga 

 

 

 

makonda-tracker