da li ste znali?

Udata je za sina VELIKOG PISCA, a one neverovatno liče: Glumica Borka Tomović ima sestru kojoj je POZORIŠTE druga kuća

0

Nakon serije Crna svadba, ponovo smo se uverili koliko je dobra glumica, a o njoj ima toliko toga što ne znate.

Borka Tomović
Borka Tomovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je prvi put počela sa emitovanjem serija Ljubav, navika, panika, nju ste zavoleli u ulozi Maje, tada je Borka Tomović zamenila Mariju Karan u ovoj humorističkoj seriji.

 

Nakon toga, o Borki se nije toliko pisalo sve dok nije zaigrala u Crnoj svadbi i sve nas podsetila na svoj talenat. Kao i uvek, mnogo zanimljivije od karijere poznatih ličnosti je njihov privatni život, a ona o svom nikad ne govori.

 

— Serija "Crna svadba" je jedan od najuzbudljivijih scenarija koje sam imala priliku da pročitam. To je nešto što nisam mogla da ispustim iz ruku i jedva sam čekala da vidim šta će se desiti dalje s mojim likom. Očekivali smo da će postojati veliko interesovanje za seriju, ali ovom uzbuđenju i iščekivanju svake nove epizode niko nije mogao da se nada - rekla je glumica.

 

Ona je u braku sa proslavljenim odbojkašem Novicom Bjelicom, a njih dvoje se jako retko pojavljuju zajedno u javnosti. 

Osim muža koji je dobro poznat javnosti, Borka ima i sestru, koja je podjednako uspešna. Ana Tomović je četiri godine starija od Borke, a osim što je poznata rediteljka, ona je u braku sa scenaristom Vukom Ršumovićem, sinom čuvenog Ljubivoja Ršumovića.

 

Ana je diplomirala pozorišnu i radio režiju na FDU u Beogradu u klasi Egona Savina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tomovic (@vidnadja)

— Studio glume kod Žike Prokića u "Kolarčevom univerzitetu" tokom srednje škole bila je najznačajnija prekretnica u mom životu. Taj dramski studio me je preobratio i definisao kao osobu. Odjednom sam znala šta želim. Želela sam pozorište, ne nužno glumu. Jednostavno nisam volela da budem na sceni, nije mi bilo prijatno. Međutim, i mnogi poznati glumci osećaju isto, ali svaki put iznova prevazilaze taj osećaj kad izađu na scenu. Ja sam želela nešto skrivenije, a jednako uzbudljivo i intenzivno. Malo-pomalo, otkrila sam da mi to omogućava bavljenje režijom — ispričala je za "Gloriju" rediteljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tomovic (@vidnadja)

Ana je posvećena porodici i sa svojim suprugom ima dvoje dece.

 

 

makonda-tracker