(foto)

I za proleće, i za jesen, i za zimu! Aleksandra Tomić ima modni komad koji provereno može da kombinuje na BEZBROJ NAČINA

0

Ovaj modni komad je must have svake sezone i odlično se uklapa u svim varijantama.

Aleksandra Tomić u društvu Borke Tomović
Aleksandra Tomić u društvu Borke Tomovićfoto: A.H./ATAImages

Premijera predstave "Pigmalion" Džordža Bernarda Šoa, pozorišta "Boško Buha", održana je na sceni Teatra Vuk.

 

Na premijeri su se pojavile brojne poznate ličnosti, među njima i Mima Karadžić i Nataša Stanišić, koji su pozirali sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem, ali i Nada Macanković, Ljubivoje Ršumović, Vanja Ejdus, Borka Tomović, Gorčin Stojanović, Boško Jakovljević, Bajaga, Saša Lokner, Andrija Milošević, kao i mnogi drugi.

 

Gde je Andrija Milošević, tu je i njegova partnerka Aleksandra Tomić Đeđa, a nju su fotografu uslikalli u društvu glumice Borke Tomović.

 

Aleksandra je pozirala u večno trendi odevnom komadu od teksasa, a u pitanju je oversized teksas komas koji može da funkcioniše i kao jakna i kao košulja. 

 

Oversized komadi od teksasa poslednjih sezona postali su fantastično sredstvo za street style kombinacije, pa se mogu nositi na mnogo različitih načina, i uz suknju, i uz pantalone, pa čak i kroz omražene denim on denim kombinacije.

 

Đeđa Tomić u oversized teksas komadu
Đeđa Tomić u oversized teksas komadufoto: A.H./ATAImages

Osim toga, kada je toplije vreme, ne morate nositi ništa ispod, a možete bluze ili rolke; Đeđa Tomić se priklonila ovom drugom taboru, pa je ispod svog komada ponela bluzu crne boje.

 

Uopšteno, možete napraviti mnogo varijanti sa teksas komadima koje će razbiti monotoniju, tako da je ovo definitivno must have svake sezone i tokom svakog godišnjeg doba!

 

 

Aleksandra Tomić ima odličan predlog za dobar 'ulični stil'
Aleksandra Tomić ima odličan predlog za dobar "ulični stil"foto: A.H./ATAImages

Bonus video

Teksas haljina

 

makonda-tracker