ko bi rekao?!

KAMILA I ČARLS UOPŠTE NISU BILI JEDINI! Detalji o LJUBAVNOJ AFERI sa britanskog dvora ZATRESLI javnost ― kao u seriji

0

Šokantni detalji s kraljevskog dvora ponovo su iznenadili javnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Već dugi niz godina je poznato kako je počela afera princa Čarlsa sa Kamilom Parker Bouls, mada ne znaju mnogi da je njen bivši suprug imao vanbračne izlete sa još jednom članicom kraljevske porodice! Naime, tajne su otkrivene u jednoj od epizoda u trećoj sezoni popularne serije „Kruna“.

 

Čarls i Kamila godinama su bili u vezi, a da je to, ipak, bila prava ljubav, pokazalo je to što su se kasnije i venčali. Međutim, to nije sve. Njih dvoje upoznali su se još sedamdesetih godina prošlog veka, dok je ona još bila u turbulentnoj vezi sa Endruom Parkerom Boulsom, a on je, ujedno, imao navodnu aferu sa Čarlsovom sestrom, princezom Anom!

 

1 / 10 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

O njihovoj vezi već se govorilo 2007, u biografiji Tine Braun „Dajanine hronike“. Napisala je tad:

 

Endru je obožavao žene i voleo je, baš poput svog oca, kraljevsku porodicu. Jedna od njegovih afera bila je i ona s princezom Anom. Mnogi se sećaju romantične izvedbe ‘La Ronde’ na plesnom podijumu u Anabeli 1971. godine, kada je bilo jasno da je princeza Ana zaljubljena u Endrua Parkera Boulsa, a u njega je bila zaljubljena i Kamila, dok je u nju bio zaljubljen Čarls.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The British Royal Family (@the_mountbatten_windsors) on

 

 

makonda-tracker