uvek zajedno

Bila je uz njega I U DOBRU I U ZLU: Draganu Džajiću je supruga najveća podrška, a njene fotografije mnoge zbunjuju

3

I u najlepšim trenucima karijere i u teškim momentima, poput hapšenja 2004, popularni Džaja imao je podršku žene svog života

Dragan Džajić, predsednik FSS
Dragan Džajić, predsednik FSSfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Džajić, jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta na Balkanu i od ove godine predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ponosni je otac dveju mladih žena – Sanje i Dragane Džajić.


Čuveni sportista zasnovao je porodicu sa suprugom Brankom, s kojom je proveo decenije i s kojim je najpre godinama živeo na Karaburmi, da bi se porodica potom preselila na Dedinje.


Kako je Džajić bio najpopularniji fudbaler na našim prostorima u mladosti, u njega su bile zaljubljene hiljade Jugoslovenki. Ipak, srce mu je ukrala Branka, koju je poznavao mnogo pre nego što su se zaljubili.

 

Porodica Džajić: Sanja, Branka, Dragan i Dragana
Porodica Džajić: Sanja, Branka, Dragan i Draganafoto: Dragan Kadić

Mi smo se znali već odavno, ali pred moj odlazak u inostranstvo smo se i zbližili – rekao je Džaja jednom prilikom za magazin Azra. – To je bila prava ljubav, ona traje dugo.


Kako ističe Džajić, on misli da nije teško biti supruga Dragana Džajića, ali je ovo pitanje svakako bolje postaviti njegovoj životnoj saputnici.


Branka je pratila Džajića gde god da je posao zvao, a bila mu je najvažnija podrška i 2004. godine, kada je lišen slobode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brankadzajic_


Dragan me je pitao šta se priča o njegovom hapšenju. Sasula sam pregršt rečenica, a on me je smirivao i govorio da čuvam zdravlje i pazim decu. Imam utisak da ni on sam ne veruje u sve što mu se događa. Ponekad poželim da nekog mrzi. Ali on ne mrzi nikoga, njegovo pitanje je bilo: „Zašto mi ovo rade?“ – ispričala je tada Branka za časopis Gloria.


Paru su ćerke Sanja i Dragana podarile unuke, pa je njihov život proteklih godina još lepši i zabavniji, a Branka povremeno na Instagram, na kojoj je aktivna, deli trenutke iz njihovog doma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brankadzajic_

Džajićeva supruga je, inače, jedna od najatraktivnijih dama naše javne scene, a važi i za damu za koju vreme stoji, pa mnogi zbog njenih fotografija sa ćerkama pomisle da Sanja i Dragana poziraju s drugaricom.

 

BONUS VIDEO

Izbor za predsednika FSS

 

makonda-tracker