all black

Jedna MAKSI, druga mini, a obe — spektakularne: Modna izdanja Dragane i Sanje Džajić zbog kojih je Beograd uzdahnuo

0

Na jednom prestoničkom događaju prisustvovali su porodično Dragan Džajić sa ćerkama Sanjom i Draganom i zetovima

dragan džajić sa ćerkama i zetovima u provodu
dragan džajić sa ćerkama i zetovima u provodufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljeni fudbaler i sportski funkcioner Dragan Džajić ima impresivnu sportsku karijeru i godine vrednog rada iza sebe, a sada uživa i u ulogi deke svojim unucima, koje su mu podarile ćerke Dragana i Sanja.

 

Dok je Dragana udata za Miloša, brata Ane Ivanović, i s njim ima jednog sina, Sanja Džajić ima dvojicu sinova sa Vladimirom Vranješom.

 

Zanimljivo je da je ona drugo dete rodila svega par dana pre nego što se porodila i njena sestra, tako da im povoda za proslavu nikada ne manjka.

 

Dragana i Sanja Džajić, sa muževima i ocem Draganom, pojavile su se na Belom dvoru na svečanom predstavljanju jednog projekta u centru Beograda, gde su blistale pored brojnih poznatih ličnosti.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Njih dve birale su slične, a u isto vreme i dosta različite stajlinge. Obe su nosile all black autfite, a dok je Dragana nosila mini-haljinu sa šljokicama i suptilnim dekolteom...

 

Dragana Džajić, Sanja Džajić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

...Sanja je birala maksi-varijantu, potpuno zatvorenu haljinu, sa prednjim delom od providne čipke i suknjom do poda koja se širi i otkriva noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dzajic (@sanjadzajic)

Sanja je birala zelenu tašnicu, a Dragana bordo, dok su obe nosile tzv. holivudske lokne, bile nasmejane i odlično stilizovane, te pobednica u ovom modnom okršaju prosto ne bi mogla da se odredi.

 

Inače, Dragana je svojevremeno govorila o svojoj borbi za potomstvo.

 

— Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe — iskreno je ispričala svojevremeno Dragana Džajić Ivanović.

 

Bonus video

Dragana Džajić o majčinstvu

 

makonda-tracker