razjasnila

One su zaova i snaha, a nikad ih neviđamo zajedno: U kakvim su odnosima Ana Ivanović i Dragana Džajić?

0

Kao i u svim porodicama odnosi među članovima ponekad znaju da budu komplikovani, ali u porodici Dragane Džajić to nije slučaj

foto: Instagram
foto: Instagram

Dragana Džajić i njen izabranik Miloš Ivanović već tri godine uživaju u skladnom braku, a Džajina naslednica se ne libi da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli zanimljive fotografije sa putovanja i privatnog života.

 

Ono što su svi primetili jeste da Dragani brak veoma prija i da je sa suprugom u odličnim odnosima.

 

 

Ipak, često se ljudi pitaju kako se ona uklopila sa ostatkom njegove porodice. Kako bi uklonila sve sumnje ona je odlučila da na svom Instagram profilu podeli jednu vrlo lepu zajedničku fotograiju.

 

Nedavno, Dragana je objavila fotografiju na storiju na kojoj je sa suprugom i njegovom sestrom, čuvenom teniserkom Anom Ivanović.

 

Uz fotografiju Dragana je okačila i nekoliko srca, što bi moglo da se protumači kao znak odličnih odnosa i ljubavi. 

 

Dragana Džajić
foto: Instagram

Da se podsetimo, Dragana Džajić je 2019. godine stupila u brak sa bratom poznate teniserke Ane Ivanović. Od tada par je gotovo nerazdvojan, često putuju i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. 

 

Dragana je jednom prilikom govorila o tome da se Miloš u njenom životu pojavio kada se najmanje nadala, a upoznali su se u teretani, preko zajedničkog prijatelja. Bilo je to 2018. godine. Venčali su se sledeće, 25. maja.

 

Sličan se sličnom raduje. Miloš je predivan čovek i božanstveni muž. Uživam, jer smo se stvarno našli.

 

 

makonda-tracker