skladni i srećni

Decenijama su u braku, imaju dve ćerke na koje niko nije ravnodušan: Znate li kako izgleda LEPA SUPRUGA Dragana Džajića?

2

Jedan od najpoznatijih ljudi su svetu srpskog fudbala, Dragan Džajić, godinama je u skladnom braku sa lepom Brankom Džajić

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Legendarni fudbaler Dragan Džajić često je prisutan u domaćim medijima, kako zbog toga što je ostavio neizbrisiv trag u srpskom fudbalu tako i zbog veoma zanimljive porodice.

 

Naime, Dragan je godinama u skladnom braku sa prelepom suprugom Brankom Džajić, s kojom ima dve prelepe ćerke Draganu i Sanju Džajić.

 

Iako je već u ozbilljnim godinama supruga proslavljenog fudbalera Branka veoma vodi računa o svom izgledu i često se u medijima pisalo da je teško poverovati da je ona majka dve lepotice

 

 

Mnogi misle da je Branka starija sestra svojih ćerki, a tu je i mnogo fotografija sa društvenih mreža koje govore u prilog činjenici da je Džajina supruga veoma atraktivna i lepa. 

 

O tome često i sestre Džajić znaju da pišu na društvenim mrežama.

 

Malo je poznato da je mama Branka bolja riba od obe ćerke zajedno – napisala je Dragana jednom prilikom na društvenoj mreži.

 

 

Da podsetimo, Branka se već ostvarila i u ulozi bake, kada se njena ćerka Dragana sa svojim izabranikom Miloše Ivanovićem, rođenim bratom Ane Ivanović, ostvarila u ulozi roditelja. Tada su dobili sina Vida, a tada se povodom rođenja unuka oglasila Draganina majka Branka.

 

- Najsrećnija sam baka na svetu. Ovu godinu ću pamtiti do kraja svog života. Zaista, 2019. će biti upisana zlatnim slovima što se naše porodice tiče. Najlepše stvari su nam se desile na privatnom planu. Pre nekoliko dana porodila mi se ćerka Sanja, sada i Dragana, tako da mojoj sreći nema kraja - rekla je ponosna baka za "Alo".

 

 

makonda-tracker