bio je miljenik žena

Bila je NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVNIJE, njen otac je želeo brak: Znate li koju lepoticu je Dragan Džajić voleo u mladosti?

1

Svojevremeno jedan od najboljih srpskih fudbalera bio je neodoljiv mnogim ženama 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Fudbalska legenda Dragan Džajić obeležio je jednu epohu jugoslovneskog fudbala. On je zaslužan je za istorijske momente naše zemlje u najpopularnijem sportu na svetu.

 

Od kada je zaigrao na travi koja fudbalerima život znači uspeo je da stvori čuda na terenu. Mnogi su žudeli da gledaju domaći fudbal samo da bi imali prilike da ga ponovo vide. 

 

Osim sjajnih sportskih veština, Dragan je posedovao i neodoljiv šarm na koje su padale žene širom Evrope. Gde god bi se pojavio napravio bi pravu pometnju, pa ne čudi što je mogao da bude sa najlepšim ženama bivše Jugoslavije

 

 

I čini se da mu je slava i popularnost zaista prijala. Osvajao je lepotice, njihova srca, ali jedna njegova ljubavna romansa se i danas prepričava. 

 

Iako u to vreme nisu postojali tabloidi, kao "bomba" odjeknula je vest da je Džaja osvojio srce prelepe Dubrovčanke Ivone Puhiere, koja je nosila tuitulu Mis Jugoslavije 1968. godine.

 

 

Njihov odnos je neverovatno intrigirao medije, svaki njihov pokret je bio pod budnim okom javnosti. Navodno, prelepa Ivona je bila luda za srpskim fudbalerom, nije krila da zbog njega navija za Crvenu Zvezdu. Čak se i njen otac nadao da će mu poznati Ubljanin biti zet.

 

- Oni se vole, a i ja obožavam Dragana. Koliko sam video, Dragan je iskren, dobar i lep mladić. Naravno, i odličan fudbaler. Ne znam da li će se venčati. On meni još ništa nije rekao, a hoće li, to ćemo videti. Meni lično ne bi bilo mrsko da se oni venčaju - rekao je jednom prilikom Ivonin otac.

 

 

makonda-tracker