Iznenađenje?

Ovo nismo očekivali: Dragana Džajić otkrila na koga liči njen sin Vid, a nisu ni mama ni tata

0

Miloš i Dragana već godinama uživaju u svojoj ljubavi i retko imamo priliku da ih vidimo u javnosti. 

Dragana i Miloš
Dragana i Milošfoto: Dragana Dzajic Instagram

Miloš Ivanović, rođeni brat naše tenisreske koje je osvojila Rolan Garos, i Dragana Džajić, ćerke jedne od najvećih legendi Crvene Zvezde Dragana Džajića, venčali su 2019. godine na glamurznoj svadbi u jednom beogradskom hotelu.

 

Kako su tada pisali domaći mediji, mladneci su od Ane Ivanović na poklon dobili vilu na Majorki koja vredi oko dva miliona evra

 

Od tada se Dragana i Miloš nisu često pojavljivali u medijima, a pre tri godine kao kruna njihove ljubavi rodio im se i sin Vid. Interesantno je da su se porodice Ivanović i Džajić znale od ranije, a da su se Dragana i Miloš upoznali tek godinama kasnije.

 

- Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani - rekla je Dragana.

 

 

Kako je Ana nedavno izbacila svoju novu kolekciju kozmetičkih porizvoda, podršku su joj pružili i Dragana i Miloš, što je bila prilika da čujemo Džajinu ćerku posle dosta majčinskih obaveza i nekog nekog vremena u "ilegali" .

 

Kako je rekla, čak je dobila i blage kritike od porodice da je stalno uz svog sina Vida.

 

 

- Često umeju da me iskritikuju kako previše vremena provodim sa svojim detetom, valjda je to i očekivano, znate moju priču, znate da sam ga malo teže dobila. Istina je da čak i nakon porođaja život teče dalje, da se treba posvetiti i drugim obavezama, ali ja sam baš puno bila sa svojim detetom, sve dok nije krenuo u vrtić. Zato mi je sada teško da odgovorim na to čiju sam pomoć najviše imala jer sam najviše toga odradila sama, ali podrazumeva se da su povremeno priskakale bake i deke i naravno da sam im mnogo zahvalna, iako sam ja najviše toga iznela - rekla je Dragana za magazin Story.

 

 

Supruga Miloša Ivanovića je onda otkrila i da je njihov sin veoma nestašan za sada, kao i na koga najviše liči. Ovo druge je neke malo iznenadilo.

 

 

- Nisam želela da koristim pomoć sa strane, naročito u vidu dadilja, iako priznajem da bi mi sada dobro došle jer je Vid veoma nestašan trogodišnjak. A moram da priznam da po tome Vid najviše liči na svoje dede - rekla je Dragana, misleću na svog oca Dragana Džajića i na tatu Miloša i Ane Ivanović.

 

 

makonda-tracker