uživaju

Godinama je uz njega u najlepšim prilikama: Ministar Antić u društvu prelepe crnke na Džibonijevom koncertu

0

Političar ne eksponira javno svoj privatni život, pa nikada nije govorio o svojoj emotivnoj partnerki, ali se s njoj već godinama pojavljuje i ponosno pozira

Ministar aleksandar antić i jelena šarić na koncertu džibonija
Ministar aleksandar antić i jelena šarić na koncertu džibonijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ministar saobraćaja u Vladi Srbije Aleksandar Antić bio je među brojnim poznatim ličnostima koje su uživale u koncertu Zlatana Stipšića Džibonija u beogradskoj Štark areni.


Hrvatski muzičar održao je dva velika nastupa za pamćenje, a u publici je bilo mnogo poznatih lica, među kojima i političar.

 

On je uživao u društvu dugogodišnje partnerke Jelene Šarić, a bili su odlično raspoloženi i ministar se nije libio da zagrli svoju izabranicu.

 

Ministar aleksandar antić i jelena šarić na koncertu džibonija
Ministar aleksandar antić i jelena šarić na koncertu džibonijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Antić nikada ne govori o svom privatnom životu, ali se već godinama pojavljuje s atraktivnom crnkom, s kojom smo ga viđali na premijerama pozorišnih predstava i slavljima.


Još 2018. godine Alo je pisao da je ministar u vezi s Jelenom i da je zadovoljan na privatnom planu.


On je dugo sa Jelenom i zaista su srećni zajedno. Ne vole previše da se eksponiraju, ona je jako skromna devojka i zaista uživaju u vezi daleko od očiju znatiželjnika – istakao je neimenovani izvor za pomenuti list.

 

Ministar aleksandar antić i jelena šarić na premijeri predstave 'Božanstvena komedija' prošle godine
Ministar aleksandar antić i jelena šarić na premijeri predstave "Božanstvena komedija" prošle godinefoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ministar, inače, iz prethodnog braka ima sina Andreja, a 2016. godine se na Tviteru pohvalio da je prvi put išao sa sinom na glasanje i našalio se da ne zna kome će pripasti njegov glas.


Moj sin Andrej prvi put glasa... Hmm, za koga li je moj mladi socijalista – napisao je političar.

 

BONUS VIDEO

Atmosfera na Džibonijevom koncertu

 

 

makonda-tracker