20 godina su u braku, u javnosti skoro NIKADA ZAJEDNO: Ljubavna priča Džibonija i Sanje obavijena je VELOM MISTERIJE

0

Oni su dokaz da nisu sve mladalačke ljubavi osuđene na propast 

Ljubavna priča Džobonija i Sanje
Ljubavna priča Džobonija i Sanje foto: A.H./ATAImages

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, kantautor Zlatan Stipišić Džiboni održao je veliki koncert u Beogradu kojem su prisustvovale brojne poznate ličnosti. 

 

Prepoznatljiv po emotivnim, ljubavnim pesmama, Džiboni godinama nosi titulu jednog od najpoznatijih pevača balada na našim prostorima, pa i šire. Emotivac, iskren, odan je i u privatnom životu u kojem već godimana uživa sa jednom ženom - Sanjom, s kojom je u braku duže od 2 decenije. 

 

Iako važi za miljenika ženske populacije čini se da je on svoju sreću pronašao davno i da ni ne pomišlja da je se odrekne. Džibonijeva supruga i pored uspešne karijere svog muža i velike popularnosti izabrala je da se ne eksponira javno.

 

 

Godinam je vešto zaobilazila svetla reflektora i zaista su retki trenuci kada smo mogli da je vidimo u javnosti, pa mnogi verovatno i ne znaju kako Sanja izgleda.

 

Ljubavna priča ovog poznatog para je veoma interesantna. Džiboni i Sanja su se uponali još u detinjstvu, jer su živeli u Splitu. Od malih nogu menju njima su se javile simpatije, a na večnu ljubav zakleli su se devedesetih godina.

 

Znajući koliko popularnost može da bude pogubna za brak Džiboni je godinama vešto skirvao svoju initmu, čak toliko da ni u svojoj biografiji pod naslovom "Tajna veština" nije želeo da otkrije ni detalj sa venčanja. Sve što je želeo da kaže je da je bilo "skromno i diskretno".

 

Džiboni osvojio srce lepe Sanje pre 20 godina
Džiboni osvojio srce lepe Sanje pre 20 godina foto: A.H./ATAImages

 

Ipak, postoje činjenice koje su poznate javnosti. Venčanje je održano u zagrebačkoj Dubravi, a sa Sanjom Džiboni ima troje dece, pastorku Tanju, koja je rođena 1988. godine, i sinove Randa, rođenog 1998. godine, i Lorenca koji je na svet došao 2005. godine.

 

Čak i kada daje intervjue Džiboni gotovo ništa iz privatnog života ne otrkiva, ali ne krije da je srećan, i da velikim darom od Boga smatra to što mu je poslao ženu njegovog života. 

 

- Mi smo jednostavno ljudi koji su se našli mnogo pre nego što se meni desila popularnost i imamo odnos koji je potpuno netipičan, mnogo zdraviji i, ovako rečeno, iskreniji. Imao sam sreće što sam upoznao takvu ženu - rekao je za "IN" Magazin jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Budući da su se upoznali u detinjstvu, jasno je da su u početku bili 'samo' prijatelji, a kasnije se rodila ljubav. Džiboni veruje da je to bilo dobro za njihovu vezu.

 

- Stvorili smo odnos zasnovan na ljubavi i poverenju. Sve što imamo dogodilo nam se iz dugog poznanstva i nikada nismo imali potrebu da lažemo jedno drugo, niti da glumimo - rekao je on ranije u intervjuu, pa je dodao:

 

- Na početku njihove veze, kada sam tek započeo karijeru supruga bila ta koja nas je izdržavala, što mi je smetalo jer sam ja kao muškarac osećao potrebu da doprinesem porodici, pa sam zato konačno pristao i da svojim kolegama pišem pesme kojih sam se tada stideo.

 

Džiboni ljubavna priča
Džiboni ljubavna priča foto: A.H./ATAImages

 

On je objasnio da mu je to donelo novac koji mu je bio potreban za svakodnevni život.

 

- A ja sam muškarac, Dalmatinac, ako razumete... Nisam mogao pustiti da ne platim neke račune - iskren je bio umetnik za "Slobodnu Dalmaciju".

 

Bonus video:

 

Kakva je bila atmosfera na koncertu Džibonija u Beogradu pogledajte u videu:

 

 

 

makonda-tracker