nerazdvojni

Na početku veze ju je naljutio poklonom: Slavica Đukić Dejanović je mislila da se više neće udavati, a onda je naišao ON

2

Nakon kraha prvog braka, poznata političarka nije očekivala da će nova ljubav ući u njen život, a nakon što joj se sin predložio da se ponovo uda pronašla je čoveka s kojim je već tri decenije u skladnom braku

Slavica Đukić Dejanović sa suprugom Rankom Dejanovićem na svabi Marije Mikić i Jovana Pantića
Slavica Đukić Dejanović sa suprugom Rankom Dejanovićem na svabi Marije Mikić i Jovana Pantićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Marija Mikić juče je rekla sudbonosno "da" svom izabraniku Jovanu Pantiću.


Roditelji dvoje dece – jednogodišnje Đurđe i nedavno rođenog Milije – zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav i proslavili svoju sreću u krugu porodice i prijatelja.


Na spisku zvanica na svadbi Marije Mikić bilo je mnogo poznatih ličnosti sa estrade i iz sveta politike, a među njima i profesorka dr Slavica Đukić Dejanović, koja je predložena za novu ministarku prosvete.

 

Ona je na venčanje stigla u društvu supruga Ranka Dejanovića, a par je bio vrlo elegantan. Dok je političarka nosila dugačku ljubičastu haljinu i braon tašnu s krokodilskim efektom, njen životni saputnik pojavio se u kombinaciji pantalona i sakoa.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Slavica Đukić Dejanović je već tri decenije u srećnom braku s biznismenom, a iz prvog braka ima sina Dušana.


Otac mog deteta i ja više nismo mogli živeti zajedno, a bili smo divni roditelji i on i ja. Trebalo je detetu objasniti da ga tata i mama i dalje vole, a ne mogu zajedno. To je osećanje velikog gubitka, kao kad vam neko umre. Gubitak bračne zajednice sam teško doživela i smatrala sam da nikada neću imati snage za novi brak – ispričala je ona u jednom intervjuu.


Kako je tada podelila, njen sin joj je sa 14 godina rekao da mu je žao da ostane sama i da misli da bi trebalo ponovo da se uda. Nakon toga, ona je rekla "da" Ranku Dejanoviću, za kog kaže da je čovek evropskih manira i na tome u šali zahvaljuje njegovoj bivšoj supruzi.

 

Slavica Đukić Dejanović
Slavica Đukić Dejanovićfoto: Sonja Spasić

On je u brak ušao kao formiran čovek, sa decom koja su bila istog uzrasta kao moj sin, a ja u šali kažem da za njegove evropske manire mogu da zahvalim njegovoj bivšoj ženi Slovenki, koja ga je naučila važnim bračnim “lekcijama”. Moj suprug se sa puta uvek vrati sa poklonom, uvek ustane pre mene i skuva mi kafu... – otkrila je ona.


Kako se prisetila Slavica Đukić Dejanović, njegova galantnost joj se na početku njihove ljubavi činila preteranom jer ju je iznenadio ključevima BMW-a, skrivenim u rokovniku.


– Pomislila sam: “Ovaj čovek stvarno nema ukusa. Pa, nar nije mogao da zavije rokovnik u ukrasni papir?” A onda sam ga otvorila i u njemu ugledala ključeve BMW-a. Pobesnela sam i rekla sebi: “On misli da sam ja na prodaju”. U to vreme vozila sam “stojadina” i imala platu pet maraka. Nekoliko meseci nisam htela da pričam sa njim jer sam bila uvređena, ali one je shvatio da je kupio pogrešan i skup poklon i pokušao je da se izbori za moju pažnju na drugi način. I uspeo je u tome – ispričala je u jednom intervjuu.

 

BONUS VIDEO: Slavica Đukić Dejanović: Srbi se stide da idu psihologu

Slavica Đukić Dejanović gostovala je jednom prilikom na Kurir TV-u, kada se osvrnula na posledice koje je epidemija kovida ostavila na mentalno zdravlje građana.

 

 

 

makonda-tracker