iskreno

Njegov odgovor na pitanje zašto nema devojku je URNEBESAN: Dritana Abazovića žene obožavaju, ali on nema sreće u ljubavi

1

Crnogorski premijer važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca regiona, a on još uvek nije pronašao drugu polovinu

Dritan Abazović nije ni u braku ni u ozbiljnoj vezi
Dritan Abazović nije ni u braku ni u ozbiljnoj vezifoto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Crnogorski političar Dritan Abazović, koji je trenutno na položaju predsednika Vlade Crne Gore, godinama je u svetu politike.


Ipak, najzapaženiji je, naravno, otkako je došao na vlast 2020. godine, a kako je jedan od najmlađih istaknutih političara na Balkanu, on privlači mnogo pažnje dama.


Tome doprinosi i činjenica da je među retkima u svetu politike koji nije u braku, a nije, koliko je poznato, ni u ozbiljnoj vezi.


Kako i sam priznaje često ga pitaju za emotivni status i zašto nema devojku, a tako je bilo i u jednoj emisiji pre nekoliko meseci, kada je imao šaljiv odgovor.


Možda i toga bude, mada, ne da vremena... Ne da niko ćerku, ne znam šta da kažem – odgovorio je premijer Crne Gore kroz smeh.

 

Dritan Abazović je, inače, rođen u Ulcinju u albanskoj porodici 1985. godine, a diplomirao je politikologiju na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, kao student generacije i dobitnik “Zlatne značke” i “Zlatne povelje” Univerziteta u Sarajevu. Potom je magistrirao međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore.

 

Neko vreme je radio kao profesor u srednjoj školi u Ulcinju, a od 2017. godine je na mestu predsednika Građanskog pokreta URA.

 

BONUS VIDEO

Centralni dnevnik 

 

makonda-tracker