prebolela razvod

Iza njega je propali brak s GLUMICOM i dvoje dece: Sofija Vergara ima NOVOG DEČKA i svi kažu da je - PRESLADAK

0

Nakon razvoda od Džoa Manganijela na pomolu je nova ljubav 

Sofija Vergara ima novog dečka, hirurga
Sofija Vergara ima novog dečka, hirurga foto: Adrian Varnedoe / Pacific coast news / Profimedia

Čini se da je Sofija Vergara prebolela raskid i krenula dalje kroz život da korača i to ne sama - već u društvu zgodnog doktora, koji je već bio u centru pažnje javnosti.

 

Naime, ona je u petak uveče izašla na večeru u jedan poznati restoran u Los Anđelesu sa misterioznim muškarcem, za koga Page Siks ekskluzivno otkriva da je ortopedski hirurg Džastin Saliman.

 

Sofija Vergara (51) i njen novi momak fotografisani su tokom večeri na Beverli Hilsu u Kaliforniji, u blizini mesta gde je Kim Kardašijan proslavila svoj 43. rođendan.

 

 

Međutim, od pouzdanog izvora stiže informacija da glumica nije bila jedan od gostiju pozvanih na proslavu zvezde „Kardašijan“ i da se slučajno našla u blizini mesta gde je bila proslava.

 

Za izlazak sa svojim zgodnim doktorom, Vergara je nosila crni čipkani korset, pantalone u boji šljive i crne štikle. Saliman je izgledao opušteno u tamnoplavoj košulji i plavim farmerkama.

 

Saliman je po struci ortopedski hirurg, obučen za sportsku medicinu i artroskopiju, specijalizovan za lečenje povreda ramena, kuka i kolena za očuvanje zglobova.

 

 

Saliman nije stranac na holivudskoj sceni, jer je ranije bio oženjen glumicom Bri Tarner, poznatom po TV emisiji „Grim“ i rom-com klasiku „Ružna istina“.

Bivši par se razveo 2018. godine.

 

Tarner (46) podnela je zahtev za razvod od Salimana, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike", nakon 10 godina i dvoje dece zajedno.

 

Vergara je, pak,  tek razvedena. Ona i Džo Manganijelo su se razveli u julu nakon sedam godina braka, navodni, zbog njegove želje da ima decu.

 

Sofija Vergara uhvaćena sa zgodnim ortopedom
Sofija Vergara uhvaćena sa zgodnim ortopedom foto: @CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Manganijelo (46) je od sada u vezi sa glumicom Kejtlin O’Konor, koja je 13 godina mlađa od njega.

 

Saliman je prvi muškarac sa kojim je Vergara bila povezana nakon razvoda od Manganijela. Nejasno je kada je kolumbijska bomba prvi put počela da viđa hirurga, ali trenutno ga prati na Instagramu. 

 

Bonus video:

 

Kako je izgledala Sofija u prošlosti? 

 

 

makonda-tracker