ko ume - ume

Ultraprovokativno, a ne vidi se NIŠTA: Jesenje izdanje Jelisavete Orašanin koje ubrzava puls

0

Modna kombinacija koja u prvi plan ističe savršeno izdvajane noge jedne od najlepših srpskih glumica odiše elegancijom

Jelisaveta Orašanin Teodosić u crnom kaputiću
Jelisaveta Orašanin Teodosić u crnom kaputićufoto: Instagram / Jagodenamagli

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić poznata je po trendi mladalačkom stilu i veštom kombinovanju komada i detalja, a sada je pokazala koliko je nekada efektno najjednostavnije modno izdanje.


Zvezda serija "Vojna akademija" i "Ubice mog oca" nedavno se opredelila za drastičnu promenu i oplemenila svoj izgled plavim pramenovima, a njena transformacija izgleda fenomenalno u spoju s modnom kombinacijom koju je juče podelila


Jelisaveta je, naime, s prijateljicom izašla na večeru u jedan poznati beogradski restoran i za tu priliku odabrala šik stil koji u prvi plan ističe njene duge i savršeno izvajane noge.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić u crnoj odevnoj kombinaciji
Jelisaveta Orašanin Teodosić u crnoj odevnoj kombinacijifoto: Instagram / Jagodenamagli

Glumica je na Instagramu podelila da je ponela crni kaput klasičnog kroja, vrlo elegantan model koji seže malo ispod zadnjice i ima visoku kragnu, a on odiše otmenošću i idealan za oktobarske večeri. Jelisavetin kaput sakrio je od pogleda njenu odevnu varijantu, koja je po svemu sudeći bila kratka suknja ili haljina, pa su noge izložene pogledima u crnim poluprovidnim čarapama.


Glumica je uz to ponela salonke s visokim i tankim štiklama, takozvane gole cipele koje su izrađene od providnog materijala, a sve je upotpounila jednostavnom Chanel kožnom torbom crne boje.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin Teodosić igra basket

 

makonda-tracker