inspiracija za avgust

Urbano, udobno, a ne košta mnogo: Omiljeni stajling Sofije Vergare za svaki dan može da se nosi i u provodu

0

Iako je često viđamo u elegantnim odevnim kombinacijama, glumica najčešće bira proveren, udoban i ekonomičan spoj

Sofija Vergara trenutno se razvodi od Džoa Manganijela
Sofija Vergara trenutno se razvodi od Džoa Manganijelafoto: @sofiavergara/Instagram

Kolumbijska glumica s adresom u Holivudu Sofija Vergara u poslednje vreme je u žiži medija zbog razvoda od glumca Džoa Manganijela, ali ni modni portali je nisu zapostavili.


Zvezda serije "Moderna porodica" ne skriva se od javnosti nakon što je otkriveno da je stavila tačku na brak, već nastavlja normalno sa svojim životom, pa paparaci često imaju priliku da je vide na ulicama Los Anđelesa.

 

Ona nas gotovo svakodnevno pozdravlja nasmejana, odlično raspoložena i, kako nas je navikla, vrlo trendi.

 

Otkako se razišla od Manganijela Sofija je viđena u više prilika, a sama je na Instagramu podelila jedan selfi iz noćnog provoda. Iako je poznata po vrlo elegantnom stilu, glumica je za nešto ležerniji izlazak odabrala isti takav aufit i pokazala da joj kratke haljine i šljokice nisu neophodne da ostavi utisak.

 


Sofija je, naime, pozirala u jednostavnim farmerkama od svetlijeg džinsa, a u pitanju je samo na prvi pogled običan model. Njen izbor su pantalone od teksasa koje se zakopčavaju na preklop, a ovaj nesvakidašnji detalj skreće pažnju na njen uzan struk i besprekornu figuru u obliku peščanog sata.


Farmerke je kombinovala sa crnom majicom s bretelama, jednostavnim komadom koji vredi uvek imati u garderoberu i koji se lako kombinuje i uklapa u različite prilike.


Kako vidimo na njenoj fotografiji, sve je upotpunila belom Andiamo torbicom brenda Bottega Veneta i jednostavnom šminkom za svaki dan.

 

Sofija Vergara poznata je po efektnom odevnom stilu, a u galeriji se podsetite još nekih njenih odevnih kombinacija.

1 / 8 Foto: 305shock / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

BONUS VIDEO Kako nositi "ružne" sandale?

 

makonda-tracker