teško će joj pasti

Neće mu dati ni cent – ali ovo je MORALA: Sofija Vergara se u jeku razvoda odriče svoje velike ljubavi

0

Dok će najverovatnije zadržati njihov zajednički dom i sve svoje stotine milione dolara, glumica je morala da napravi jedan ustupak u procesu razvoda od glumca

Sofija Vergara i Džo Manganijelo razvode se posle duge ljubavi
Sofija Vergara i Džo Manganijelo razvode se posle duge ljubavifoto: EPA / PAUL BUCK


Sredinom jula, samo nekoliko dana posle njenog 51. rođendana, mediji su javili da se kolumbijska glumica Sofija Vergara razvodi od kolege Džoa Manganijela (46).


Par je izdao zajedničko saopštenje u kom su istakli da se rastaju kao prijatelji, da se i dalje vole i da je bilo teško doneti tu odluku, a odmah su se pojavile spekulacije o detaljima njihovog rastanka.


Navodno nije uključena treća osoba, niti su se emocije ugasile, već Sofija i Džo ne vide budućnost na isti način: on bi voleo da postane otac, dok ona ne želi više dece jer već ima odraslog sina. Međutim, oni su usred razvoda morali da se pozabave – starateljstvom.

 

Naime, par već neko vreme zajedno brine o mešancu čivave i pomeranca po imenu Babls (Mehurići), a oboje glumaca je očarano njim i provodi mnogo vremena sa psom. Zbog toga se pojavila zabrinutost da će neko od njih dvoje morati da se odrekne, a mediji sada javljaju da se to već obistinilo.

 

1 / 7 Foto: joemanganiello/Instagram


Sofija Vergara je, prema pisanju Daily Mail-a, pristala da Manganijelo dobije puno starateljstvo nad njihovim kuićnim ljubimcem.


Prema pisanju medija, glumica je usvojila psa za sebe, ali je par zajedno brinuo o njemu i Babls se više vezao za Džoa.


I sama Vergara požalila se da njihov ljubimac više voli njenog supruga.


Ako on mora da ode na posao, a ona zna da mora da ostane sa mnom u kući i zna da mora da ima posla sa mnom, neće imati kontakt očima sa mnom. Ona je uvek na oprezu, skače i na najmanju buku... čini mi se da ne uživa u vremenu koje provodi sa mnom – priznala je u jednoj emisiji.

 

Džo Manganijelo i pas Babls
Džo Manganijelo i pas Bablsfoto: joemanganiello/Instagram

Nije smešno, to je užasno, uzela je mog muža, moj krevet. Oni spavaju zajedno, a ja spavam na drugoj strani. Postalo je nešto tako čudno – kaže zvezda "Moderne porodice". – Ali moram da kažem da to nije Džoova greška, ona je opsednuta njime.

 

 

BONUS VIDEO Sofija Vergara u ranoj mladosti

 

makonda-tracker