odmah su se povezali

Poznata, lepa i 18 godina mlađa od Sofije Vergare: Bivši muž vatrene Kolumbijke uhvaćen s popularnom glumicom

0

Nakon što su u avgustu na jednoj žurki završili zajedno u džakuziju, poznati glumci nastavili su da se viđaju

Džo Manganijelo tokom braka sa Sofijom Vergarom
Džo Manganijelo tokom braka sa Sofijom Vergaromfoto: EPA/PAUL BUCK

Američki glumac Džo Manganijelo (46) navodno je nastavio dalje nakon što je podneo zahtev za razvod od kolumbijske glumice Sofije Vergare, javljaju američki mediji.


On je pre nekoliko dana viđen kako napušta teretanu u Kaliforniji u društvu glumice Kejtlin O'Konor (33), a navodno je ona "predmet njegovog interesovanja".


Mediji pišu da su Džo i Kejtlin trenirali zajedno i da su izašli u teretani u odeći u kojoj su vežbali, a potom ušli zajedno u glumčev automobil i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Kejtlin je, prema podacima dostupnim na platformi IMDb, glumica rođena u Los Anđelesu, koja se pojavljivala u epizodnim ulogama u popularnim serijama, a neke od njih su "Dva i po muškarca" i "Dani naših života".

 


Par se navodno upoznao na žurki koju je producent Džim Hečt priredio u svom domu u avgustu povodom emitovanja serije "Doba pobeda: Uspon dinastije Lejkersa". Kako je podeljeno na društvenim mrežama, zvanice su u jednom trenutku završile u džakuziju, a među njima i Džo i Kejtlin.

 

Džo Manganijelo upoznao je novu devojku na žurki u avgustu
Džo Manganijelo upoznao je novu devojku na žurki u avgustufoto: courtneyfriel, Instagram

Još uvek nije poznato kako na novu ljubav svog supruga gleda glumica Sofija Vergara, koja je od jula u procesu razvoda od njega.

 

Nekadašnji par je sam podelio ove vesti, zvaničnim saopštenjem koje su zajedno uputili medijima.

 

Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i poštuju, ljubazno vas molimo da poštujete našu privatnost u ovom trenutku dok idemo na novim fazama svojih života – stoji u izjavi za medije.

 

1 / 6 Foto: joemanganiello/Instagram

 

BONUS VIDEO

Razvod Britni Spirs

 

makonda-tracker