UZBUDLJIVO

Voleo je NAJBOGATIJU SRPKINJU, slomio srce Adrijani Limi, Kluniju ukrao verenicu: Buran ljubavni život Marka Jarića

1

Sjajan košarkaš i pravi srcelomac danas puni 45 .godina 

Ljubavni život Marka Jarića
Ljubavni život Marka Jarića foto: Instagram / marko_jaric10

Slavni Srbin Marko Jarić izgradio je zadivljujuću košarkašku karijeru zbog čega je često bio u centru pažnje ne samo domaćih, već i svetskih medija. Ipak, nije samo košarka ono što ga je činilo zanimljivim hiljadama ljudi širom sveta.

 

Marko je oduvek važio i za velikog zavodnika kojem su se žene nudile gotovo kao na tacni. Njegovom šarmu nisu odolele i neke od najlepših žena sveta, a njegov ljubavni život može da posluži kao inspiracija za snimanje filma.

 

Mnogi kažu da Marko toliku popularnost među ženama može da zahvali "onom nečemu " što ima, a čini ga da bude poput magneta za lepotice.

 

 

O njemu se često može čuti da nosi titulu "balkanskog šmeka" koji nijednu ženu ne ostavlja ravnodušnom.

 

Ipak, slavni srpski košarkaš u poslednje vreme samuje, te je isključivo posvećen ćerkama 12-godišnjoj Valentini i 9-godišnjoj Sijeni koje su izrasle u prave lepotice, baš kakva je i njihova majka, manekenka Adrijana Lima.

 

Iako je bio u vezi sa mnogo žena, čini se da je Lima ostavila u njegovom životu najveći trag. Osim što je jedina koju je Marko doveo do oltara, njihova ljubav bila je gotovo filmska. Venčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine, tri godine nakon upoznavanja.

 

Bili su jedan od najlepših parova ikada
Bili su jedan od najlepših parova ikada foto: Devan / INSTAR Images / Profimedia

 

Mediji su tada pisali da je manekenka nevina ušla u brak, ali se čini da ni to slavnog košarkaša nije moglo da zadrži. Njihov brak završio se nakon, kako su mediji pisali, njegovog neverstva 2014, nakon pet godina braka.

 

Njih dvoje su nekoliko puta pokušali da reše bračne probleme, ali sde čini da ipak nisu mogli da prevaziđu krizu, koja je ipak rezultirala razlazom.

 

Nakon Adrijane Jarić je nastavio da živi veoma buran ljubavni život. Spajali su ga sa brojnim lepoticama, a na spisku su se našle čak i bivše poznatih glumaca, voditeljke... 

 

 

Svojevremeno, srpski mediji su pisali da je Marko Jarić bio u vezi sa Adrijanom Čortan, koja se u to vreme bavila modelingom. Ubrzo posle toga usledila je veza sa članicom grupe Models Sandrom Nikolić, danas Meljničenko, najbogatijom Srpkinjom.

 

Iako su mnogi govorili da su savršen par i ta ljubav nije bila za sva vremena. Razišli su se nakon godinu dana veze, nakon čega je Marko utehu pronašao u manekenki, Neveni Milićević.

 

Na podugom spisku Markovih ljubavi našla se i Hrvatica Nives Celzijus, a četiri godine kasnije našao u centru pažnje jer je navodno zaveo voditeljku Olju Crnogorac, koja je u to vreme radila kao manekenka.

 

Olja je osvojila srce Jarića, ali  ga nije zadržala
Olja je osvojila srce Jarića, ali ga nije zadržala foto: Instagram

 

I tu se košarkaš nije zaustavio. Krenuo je da zavodi i van granica Srbije i susednih zemalja. Tokom boravka u Italiji, Marko je bio u vezi sa Italijankom Elizabetom Kanalis, koja je kasnije svetskoj javnosti postala poznata kao verenica Džordža Klunija.

 

Međutim, kružile su priče da se Elizabeta i tokom veze sa Klunijem viđala sa Jarićem, ali ove navode Marko niti bilo ko iz "ljubavnog trougla" nije potvrdio niti demnatovao.

 

Nakon što je otišao u Ameriku i tamo proveo nekoliko godina do medija je stigla vest da je na pomolu nova, možda i najveća ljubav nakon one koju je doživeo sa Limom. On je uplovio u vezu sa manekenkom Anom Lašpetovski, a pričalo se da su planirali da otpočnu zajednički život.

 

Ipak, kao i mnoge pre ove, i ova veza se neslavno završila. Marko je nakon toga krenuo u osvajanje glumica, te je tako kratko bio i sa zvezdom serije "Čuvari plaže" Đinom Li Nolin.

 

I taman kad su svi mislili da se nikada neće smiriti kraj jedne žene, Marko je upoznao rusku manekenku Elenu Rogožinu, s kojom je otpočeo zajednički život u luksuznoj kući na Beverli Hilsu. Ipak, čini se da im sudbina nije bila naklonjenja. Marko je otišao da igra za drugi klub, u Minesotu, i ta veza nije izdržala daljinu i odvojenost. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baywatch_TV (@baywatch_tv)

 

Nakon lepe Ruskinje, mediji su Jarića dovodili u vezu sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pevačicom Anom Nikolić. Ove veze nisu potvrđene, kao ni mnoge pre njih, ali nema sumnje da košarkaš ima sposobnost zavođenja na kojem bi mogli da mu pozavide i najveći holivudski zavodnici.

 

I spisak njegovih ljubavi se ovde ne zavšava. Na njemu su se takođe našli i Boni Dženina Muler koju je krio od javnosti godinu dana. Ipak, u jednom trenutku više nije želeo da krije njihovu ljubav, te su se mogli videti na plažama i krstarenjima.

Marko se posvertio ćerkicama
Marko se posvertio ćerkicama foto: Dragan Kadić

 

Svi su mislili da će se upravo pored nje skrastiti i ponovo sviti porodični dom, ali kao što je bilo i do tad mnogo puta, nakon veze od skoro četiri godine ljubav je pukla, a Marko je ponovo postao najpoželjniji neženja.

 

U poslednjih godinu dana na njegovom Instagram profilu nalaze se samo fotografije njegove dece, devojčica koje su sada već velike i koje obožavaju da provode vreme sa svojim ocem .

 

Bonus video:

 

Slavica Ćuktraš o ljubavi i prvom zarađenom novcu 

 

 

 

 

makonda-tracker