porodično gnezdo

Ni nalik tipičnim vilama slavnih: Kuća u kojoj su Marko Jarić i Adrijana Lima proveli dane najveće ljubavi je NESTVARNA

0

Dok se šuška o njihovim narušenim odnosima, prisetili smo se luksuzne kuće u kojoj su srpski košarkaš i brazilska manekenka bili srećni i zaljubljeni do ušiju

foto: Devan / INSTAR Images / Profimedia
foto: Devan / INSTAR Images / Profimedia

Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić i brazilska manekenka Adrijana Lima bili su svojevremeno zlatni par u svetu slavnih, a njihova bračna sreća trajala je od 2009. do 2016. godine.


Brak Lime i Jarića nije potrajao, ali im je doneo dve velike radosti – ćerke Valentinu i Sijenu, a bivši par je navodno ostao u odličnim odnosima nakon razvoda.


Mediji sada spekulišu da više nije sve tako sjajno jer je Lima prodala vilu u Majamiju i preselila se sa ćerkama u Los Anđeles, gde živi s verenikom Andreom Lemersom, s kojim je nedavno dobila sina Cijana. Navodno je Jariću teško palo što ga od ćerki dele kilometri i ne mogu da se viđaju tako lako kao ranije.

 

Adrijana je navodno njihov bivši dom u Majamiju prodala za 40 miliona dolara, a deo ove svote uložila je kako bi kupila novu kuću u Los Anđelesu sa svojim dragim, za koju su izdvojili 14,4 miliona dolara.

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Dok su još bili u ljubavi, Adrijana Lima i Marko Jarić su, dakle, živeli u Majamiju, a pre toga su svili porodično gnezdo u Los Anđelesu, gde je naš sportista nastupao za LA Kliperse.

 

Upravo je ova vila punila novinske stupce u danima njihove najveće sreće jer je u pitanju luksuzno zdanje iz svačijih snova.


Dok je još nosila drugo dete, par se baškario u skupocenoj kući na Beverli hilsu koja se nalazi u kanjonu i izgrađena je davne 1957. godine.

 

Samo imanje prostire se na dve više nego prostrane parcele, a vila ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Nakon što su Jarić i Lima rešili da je prodaju, agencija za prodaju nekretnina opisala ju je kao "šarmantnu sa sjajnim karakterom".

 

1 / 4 Foto: pbc / Mavrixphoto / Profimedia


Podovi su kombinacija drveta i kamena, plafoni su ulepšani drvenim gredama, a po celoj vili nalaze se mozaik-pločice, što sve daje poseban šmek i domaćinsku i prijatnu atmosferu ovom zdanju.


Iako je u pitanju nesumnjivo luksuzna holivudska kuća, ona ipak ostavlja utisak intimnog porodičnog kutka i sve je u njoj podređeno praktičnosti i uživanju, pa je vrlo zgodna za parove s decom.


Vilom dominiraju svetli tonovi, uz dosta tamnobraon detalja i komada od drveta, dok je kuhinja opremljena po najnovijim standardima.

 

 

makonda-tracker